Mainos

Tähtinäyttelijä avautuu masennuksestaan

Gwyneth Paltrow on kärsinyt masennuksesta monesti elämänsä aikana. Tähti muistelee myös aikaa, jolloin hän erosi Brad Pittistä.

Gwyneth Paltrow on kokenut elämänsä aikana monta vastaiskua. Suurten elämänmuutosten aikana tähti on vaipunut masennukseen. Isän kuolema, ero pitkäaikaisesta poikaystävästä ja synnytyksen jälkeinen masennus ovat vaivanneet kaunista näyttelijätärtä.

Syvimpään synkkyyteen hän vaipui toisen lapsensa, Moseksen, syntymän jälkeen. Paltrow kertoo GOOP-verkkosivullaan, kuinka hän suuren ilon sijasta koki tuolloin yhden elämänsä synkimmistä jaksoista.

Joinakin päivinä hän tunsi olonsa hyväksi, jonka jälkeen tuli muutaman päivän kestävä masennustila. Niistä päivistä tähti selvisi päättäväisyydellä. Hän yritti myös kohdata tunteensa, eikä torjua niitä.

Tähti on aiemmin kertonut masentuneensa, kun suhde kihlattuun Brad Pittiin kariutui. Parin oli tarkoitus mennä yhdessä naimisiin. Eron jälkeen Paltrow tunsi elävänsä synkän pilven sisällä. Uuden rakkauden Chris Martinin myötä mieliala palasi takaisin normaaliksi.

Suuri kolaus oli myös Paltrow'n isän kuolema tähden läsnä ollessa. Isä kuoli kirjaimellisesti naisen syliin sydänkohtauksen saatuaan. Tapahtuman jälkeen näyttelijätär vetäytyi töistä ja perui kaksi leffarooliaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.