Tähtinäyttelijä Amanda Seyfried: Minua ei palkattaisi lihavampana

Hollywoodin kuumin tähti Amanda Seyfried kertoo alansa kovista vaatimuksista ja paljastaa, mikä saa hänet todella mustasukkaiseksi.

Pennysylvaniassa syntynyt tähti aloitti esiintymisen jo lapsimallina ollessaan vain 11-vuotias. 15-vuotiaana hän siirtyi näyttelemään saippuaoopperoissa ja 17-vuotiaana hän sai kuuluisuutta näyttelemällä Mean Girls - elokuvassa Lindsay Lohanin kanssa. Elokuvaa seurasivat roolit kiitellyssä Big Love -sarjassa ja Mamma Mia! -elokuvassa. Tällä hetkellä Seyfried tähdittää Chloe-elokuvaa, jossa hän näyttelee Liam Neesonin ja Julianne Mooren kanssa.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Pienikokoinen tähti kertoo pysyvänsä kunnossa lenkkeilemällä. "Jos en juoksisi, en todellakaan olisi näin laiha. Minun täytyy pysyä kunnossa, koska olen näyttelijä. Se on ärsyttävää, mutta en saisi rooleja muuten. Jos olisin isompi, en usko että minua olisi palkattu Mamma Mia! -elokuvaan", tähti kertoo alansa hurjista vaatimuksista.

Seyfried myöntää olevansa valmis myös kauneusleikkauksiin. "Rintani roikkuvat aika alhaalla. Saatan harkita operaatiota kolme-neljäkymppisenä", hän kertoo.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Tähti paljastaa, että oli melkein torjua roolin Chloe-elokuvassa, sillä se sisältää alastonkohtauksia. Syynä ei kuitenkaan ollut ujous. "Olen hyvin sinut alastomuuden kanssa, mutta joskus sitä käytetään väärällä tavalla elokuvissa", tähti perustelee.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Näyttelemiseen liittyvät suutelukohtaukset eivät sen sijaan saa Seyfriedin varauksetonta ihailua. Muun muassa Jennifer's Body -elokuvassa Megan Foxia suudellut tähti pitää naisen suutelemista outona. Seyfried ei myöskään innostu, kun näkee poikaystävänsä, näyttelijä Dominic Cooperin suutelevan valkokankaalla muita naisia. "En mielelläni katso niitä kohtauksia. Se mitä näyttelijät joutuvat työnsä eteen tekemään, on luonnotonta", Seyfried täräyttää.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat