Tähtien arkinen Cannes-muoti: kesämekkoja, pilottilaseja ja sandaaleita

Cannesin elokuvajuhlilla nautitaan pukuloistosta monta kertaa päivässä, kun eri elokuvat saavat ensi-iltansa ja kutsuvieraat astelevat salamavalojen saatteessa sisälle elokuvateatteriin. Elokuvajuhlat ovat kuitenkin myös paljon muuta: iltatilaisuuksia, mainostamista ja vapaa-ajan viettoa. Miten näyttelijät Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst ja Jodie Foster pukeutuivat punaisen maton ulkopuolella?

Yhdysvaltalaiset Cannesin elokuvajuhlilla vierailleet näyttelijättäret Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst ja Jodie Foster nähtiin punaisten mattojen lisäksi myös vapaa-aikaa viettämässä, uusimpia elokuviaan mainostamassa ja hyväntekeväisyystilaisuuksissa.

Tänä vuonna luottojalkine kuumalla Ranskan Rivieralla ja elokuvajuhlilla oli korkeakorkoinen sandaali. Suurin osa julkkiksista ei poistunut hotelliltaan tai asumuksiltaan myöskään ilman aurinkolaseja.

Mitä Cannesissa viihtyneet nuoret näyttelijättäret Vanessa Hudgens ja Kirsten Dunst valitsivat ylleen iltatilaisuuksiin? Entä näyttelijäkonkari Jodie Foster? Katso kuvagalleria!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash, wireimage for vitaminwater/todd oren

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja