Tähtiä evakuoidaan tulen tieltä kodeistaan!

Kalifornian etelärannikolla riehuvat maastopalot ovat jo nyt ajaneet myös tähtiä pois kodeistaan. Niin ikään koko tuotanto on jo kärsinyt vahinkoja.

Muun muassa 24-sarjasta tutun KieferSutherlandin piti keskeyttää kuvaukset Irvinen lähellä maastopalojen vuoksi.

Santa Claritan studioiden työntekijät eivät pystyneet saapumaan työpaikalleen alueella olevan älyttömän liikenteen vuoksi. Kaksi CBS-kanavan showtam NCIS ja The Unit joutuivat keskeyttämään kuvauksensa maanantaina.

Fox-kanavan 24 ei ollut yhtään onnekkaampi televisiosarja kuvausten suhteen. Sarjaa kuvattiin Marine Corps -lentokentällä Irvinessä 40 mailia koilliseen Los Angelesista. 24:n kuvaukset tyssäsivät alkuunsa puoli kahdeksalta aamulla savun vuoksi. Sarjan kohtaukset pyritään kuvaamaan muualla Kaliforniassa tuonnempana.

Myös esimerkiksi Cold Case ja Big Shots joutuivat vaihtamaan kuvauspaikkoja tulipalojen vuoksi.

Usean tähden suosima asuinalue Malibu on suorassa linjassa nyt saapuvien maastopalojen kanssa. Alueella asuvat muiden muassa TomHanks, MelGibson, JenniferAniston sekä Sting. MelGibson ja VictoriaPrincipal joutuivat molemmat jättämään kotinsa maanantaiaamuna. Ainakaan toistaiseksi tuli ei ole onneksi tehnyt tuhojaan heidän taloihinsa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat