Mainos

Tähti: Näin nappasin itselleni miehen!

Katy Perry on paljastanut, miten hän sai tulevan aviomiehensä Russell Brandin luopumaan sinkkuilusta. Tunnettu naistenmies lämpeni Perrylle tietoisen juonittelun seurauksena.

Vannoutuneen sinkkumiehen kesyttäminen oli Katy Perrylle helppoa. Hän antoi Russell Brandin odottaa pitkään parin yhteistä ensimmäistä kertaa vällyjen välissä.

Perryn mielestä hän sai Brandin kiinnostumaan seurustelusta, kun mies ei saanutkaan heti mitä halusi. Brand oli naistenmies ennen laulajan kanssa seurustelun aloittamista. Hänellä on huhujen mukaan ollut jopa 80 naista kuukaudessa.

Mies olisi halunnut lemmiskellä jo heti ensimmäisenä iltana, kun hän tapasi Perryn. Nainen ei kuitenkaan petipuuhiin suostunut vaan heitti Brandia vesipullolla ja näpäytti lemmiskelyä ehdottanutta miestä.

– Olet kohdannut vertaisesi!, Perryn kerrotaan sanoneen tulevalle aviomiehelleen.

Kaksikko vietti loppuillan yhdessä, mutta yötä pari ei viettänyt yhdessä. Mies pettyi, kun Perry ei suostunutkaan lemmenleikkeihin. Sen sijaan nainen vaati Brandiä viemään hänet treffeille myöhemmin. Rakkaus syttyi pian niiden jälkeen.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.