Tähtien hulluimmat juhannukset – synnytys ja tyrmäystippoja

Kaikilla suomalaisilla lienee lukuisia mieleenpainuvimpia muistoja keskikesän juhlasta. Julkimot paljastavat, mitä on tapahtunut heidän elämänsä hulluimpana juhannuksena.

Irinalla on selvä muistikuva siitä, mikä oli hänen elämänsä mieleenpainuvin juhannus. Vuonna 2008 laulaja oli valmistautunut juhannukseen huolella miehensä kanssa. Jääkaappi oli ostettu täyteen grillattavaa, ja suunnitelmana oli vierailla ystävien mökeillä.

Lähes koko juhannus lauantaiaamusta sunnuntaihin tuli kuitenkin vietettyä Lahden keskussairaalassa.

– Esikoinen päätti, että hänestä tulee juhannuslapsi, Irina nauraa.

– Tuli juhannus, jota ei ollut suunnitellut. Jääkaappi oli täynnä grillattavaa, mutta söimme sairaalassa laitosruokaa.

Kauhun hetkiä keikkabussissa

Vicky Rosti muistelee lämmöllä juhannusta vuonna 1974. Hän oli ensimmäistä kertaa mukana Danny-show’ssa, ja samalle keikalle hänen kanssaan saapuivat silloinen lapsitähti Anni Babitzin ja näyttelijä Tauno Palo.

– He tulivat keikalle vesitasolla ja meidän piti tuoda heille keikkabussissa kanisterillinen kerosiinia lentokonetta varten, että he pystyvät tankkaamaan, Rosti muistelee. 

– Bändin pojat kävivät jatkuvasti tekemään tarpeitaan johonkin kanisteriin bussin takaosassa ja valvoin öitä paniikissa, kun ajattelin heidän pissanneen kerosiinikanisteriin.

Näin ei onneksi ollut käynyt: Palo ja Babitzin pääsivät turvallisesti kotiin. 

Eksyneenä jalka paketissa

Jannika B vietti erään nuoruutensa juhannuksen mökillä Lohjalla. Polvi oli sattunut menemään sijoiltaan, ja laulaja joutui rämpimään maastossa keppien kanssa ja jalka paketissa. 

Viime kesänä Jannika B:tä muistutettiin tästä juhannuksesta, kun eräs festivaalikävijä tuli konsertin jälkeen juttelemaan.

– Mies tuli kysymään, muistanko häntä. Olin sillä mökkireissulla eksynyt, kun olin yrittänyt pimeässä ja jalka paketissa könytä vessaan. Mies tuli sanomaan kantaneensa minut silloin vessaan, Jannika B nauraa.

– Pyyhkimään en sentään pyytänyt. 

Jäätelöä pakkasella 

Salkkarit-näyttelijä Anneli Rannan hulluin juhannusmuisto liittyy monen suomalaisen tavoin sääolosuhteisiin. Purjehdusta harrastava näyttelijä oli eräänä juhannuksena veneilemässä – talvivaatteissa.

– Lapsilla oli villahanskat ja -takit kuin 20 asteen pakkasessa, Ranta kertoo.

Merellä oli erityisen kylmä, mutta määränpäässä Naantalissa ei ollut juuri lämpimämpää. Terassille ja jäätelölle oli silti pakko päästä.

– Ostimme lapsille jäätelötötteröt, jotka he söivät kaikki talvivarustukset päällä. Edes tumppuja ei voinut ottaa pois kädestä. 

– Sää ei todellakaan suosinut, mutta yritimme nauttia. Se oli extreme-juhannus!

Varkauksia ja tymäystippoja

Vuoden 2011 Miss Suomen Sara Siepin juhannukset ovat usein olleet täynnä dramaattisia käänteitä. Viime vuoden juhannusta hän vietti Turkissa Anni Uusivirran kanssa, ja ilta päättyi Siepin lompakon varastamiseen.

Sitä edeltänyt juhannus ei ollut juuri viimevuotista auvoisempi.

– Olin Himoksella ja sain juomaani tyrmäystippoja! Toivottavasti tänä vuonna tulee parempi juhannus, edelliset vuodet ovat olleet niin hurjia, Sara kauhistelee.

– Aiomme lähteä festaroimaan Visulahden juhannukseen. Meillä on mökki varattuna Mikkelistä – varmasti kiva reissu tulossa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja