Mainos

Tähdet levyttävät Beatles-albumin uusiksi

Nykyrockin suurimmat nimet Oasiksesta James Morrisoniin ja Travisista The Killersiin ovat lupautuneet levyttämään uusiksi Beatlesin legendaarisen Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band-albumin. Vuonna 1967 julkaisu klassikkolevy äänitetään uudelleen levyn juhlavuoden kunniaksi. Ensisoittonsa uusi versio saa 2. päivä kesäkuuta, tasan päivä ja 40 vuotta alkuperäisen levyn ilmestymisen jälkeen.

Alkuperäisen levyn äänityksistä vastannut ääniteknikko Geoff Emerick on mukana myös uuden version taltioinnissa. Uudella versiolla käytetään myös samaa neliraitanauhuria kuin 40 vuotta sitten.

Yhdeksi maailman parhaimmista rocklevyistä luokiteltava Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band julkaistiin kesäkuun 1. päivä vuonna 1967. Vuonna 2006 brittiläisen BBC 2 radiokanavan kuulijat äänestivät levyn kaikkien aikojen parhaaksi albumilistan ykköseksi.

- Tämä ei ole pelkästään ainutlaatuinen radiotapahtuma, vaan myös erityinen musiikkihetki. Mukana olevien muusikoiden valikoima ja laatu takaa sen, että tästä tulee sopiva kunnianosoitus yhdelle kaikkien aikojen parhaimmista albumeista., BBC 2:n päällikkö Lesley Douglas vakuutti BBC:n uutisille perjantaina.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja