Mainos

Tähdet, jotka kaunistuvat vanhetessaan

Nelikymppiset naistähdet muuttuvat hehkeämmän näköisiksi vanhetessaan. Näyttelijättäret näyttävät vuosi vuodelta kauniimmilta. Muutamat ovat myöntäneet, että ovat turvautuneet kauneusleikkauksiin, mutta myös luonnollisen kauneuden kannattajia löytyy näistä kaunottarista.

Hollywood-tähdet luottavat plastiikkakirurgiin, kun he haluavat pysyä nuoren näköisinä. Riittävä liikunta ja tiukka ruokavalio auttavat myös pysymään kunnossa. Katso, kuinka Sarah Jessica Parker, Demi Moore, Halle Berry, Nicole Kidman, Jennifer Aniston ja Julia Roberts ovat muuttuneet vuosien varrella.

Näyttelijä Sarah Jessica Parkerin kasvot ovat kaventuneet iän myötä. Nuoruuden pulskat posket ovat vaihtuneet poskipäät paljastaviin kapeisiin kasvoihin. Tähti harrastaa aktiivisesti liikuntaa juoksemisesta joogaan. 45-vuotiaan naisen pitää kiireisenä myös perheen pyörittäminen.

Demi Moore noudattaa tiukkaa ruokavaliota ja harrastaa paljon liikuntaa. Kaunotar on myöntänyt, että häntä on korjailtu plastiikkakirurgilla. Mooren kauniit kasvonpiirteet olivat nähtävissä jo 1992, mutta nyt ne korostuvat entisestään muun muassa korkeampien poskipäiden ansiosta. Pitkät hiukset pukevat tähteä lyhyttä polkkatukkaa paremmin.

Halle Berry käyttää luonnonmukaisia kauneuskikkoja. Tähti luottaa myös kauniin hymynsä voimaan. Hän ei halua käyttää liikaa meikkiä, koska tuntee silloin itsensä drag queeniksi. Tähden kaunistautumiselta vie aikaa hänen nuori lapsensa, jonka hiuksia hän laittaa enemmän kuin omiaan.

Nicole Kidman on ollut tunnettu vaaleasta ihostaan koko uransa ajan. Tähti paljastaa, ettei koskaan vietä aikaa auringossa ja käyttää aina aurinkosuojavoidetta. Hän välttää aurinkoa, koska se vanhentaa ihoa. Varjossa pysyminen kannattaa, sillä tähden iho näyttää yhtä hyvältä kuin lähes 20 vuotta sitten.

Jennifer Aniston on intohimoinen liikkuja. Hän treenaa viisi kertaa viikossa oman joogaohjaajansa kanssa. Hiuksistaan tunnettu tähti ei ollut vielä vuonna 1992 värjännyt kutrejaan vaaleiksi. Tähden leuka ja nenä ovat pienempiä kuin ennen.

Julia Roberts ei ole myöntänyt käyneensä kauneusleikkauksissa. Tähti hehkuu vuosi vuodelta enemmän. Hänen hymynsä valloittaa valkokankaalla takuuvarmasti. 42-vuotias tähti on nähty rannalla perheensä kanssa bikineissä. Robertsin vartalo näyttää nuoremmalta kuin nelikymppisen vartalolta.

MTV3/Helmi

Lähde: Marie Claire / hellomagazine.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.