Tähdet, joiden miehiset mitat ovat päässeet otsikoihin

Tiedätkö, kuka näytteli kohtauksen alasti, kun pyyhe putosi ja kuka tähti makeilee miehisillä mitoillaan? The Frisky otti selvää, keiden meisten strategiset mitat ovat päässeet otsikoihin.

Miehiset mitat herättävät ihmisissä melkein yhtä suurta uteliaisuutta kuin naisten muodotkin. Nämä tähdet ovat päässeet otsikoihin muutenkin kuin näyttelijänlahjojensa takia.

Shame-elokuvassa esiintynyt Michael Fassbender pääsi otsikoihin vilauttaessaan elokuvassa sukukalleuksiaan. Seksiriippuvuudesta kertova elokuva olisi ollut kömpelö ilman alastonkohtauksia, joten kohua voi vain ihmetellä.

Laulajaksi ryhtynyt ex-näyttelijä Juliette Lewis tapaili aikoinaan Brad Pittiä. Lewisin on kerrottu sanoneen Pittin miehisistä mitoista, etteivät ne olleet kummoisetkaan.

Aikuisviihdetähti Corina Taylor on sanonut, että Jared Leto olisi tervetullut alalle milloin tahansa. "Hänelle on aina töitä tarjolla, mikäli hän aikoo jättää päivätyönsä", Taylor hehkuttaa.

Näyttelijä Jason Segel tunnetaan romanttisten komedioiden tähtenä. Itsevarma tähti pudotti pyyhkeensä Forgetting Sarah Marshall -elokuvan kohtauksessa ja oli alaston koko loppukohtauksen ajan. Miehellä ei nimittäin ollut mitään hävettävää mittojensa suhteen.

Näyttelijä Wilmer Valderama hehkutti Howard Stern -ohjelmassa, että hänen miehiset mittansa ovat 20 sentin mittaiset.

Petturinäyttelijä Jude Lawsta julkaistiin aikoinaan alastonkuvia, joiden jälkeen lehdet kirjoittivat, että Lawn varustus oli varsin pieni.

Näyttelijä Daniel Radcliffe paljasti sukukalleutensa Broadway-näytelmässä.

– Täällä on tuhansia ihmisiä, enkä usko että yksikään heistä olettaa sinun olevan parhaimmillaan tässä tilanteessa, Radcliffe muisteli tapahtunutta.

Bruce Willis näytti miehiset mittansa elokuvassa Color Of Night. Kukaan ei enää sen jälkeen mieti, miten hän saa kellistettyä itseään puolta nuorempia naisia.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja