Tähdet edustavat upeina sateenkaaren väreissä, katso kuvat!

Kevään trendikkäimpien värien hivuttautuminen maailmantähtien vaatekaappeihin on alkanut. Helmi poimi pirteimmät palat kevään sateenkaarenvärisestä muodista yhteen.

Tänä keväänä kirkkaina tiensä niin tavallisten ihmisten kuin maailmalta tuttujen tähtienkin vaatekaapeihin löytävistä väreistä on tavattu Hollywoodissa ja punaisilla matoilla jo upeita esimerkkejä. Helmi kokosi yhteen kuvat upeimmista väreissä säteilevistä maailmantähdistä.

Rohkea keltainen

Rohkeimmat valitsevat ylleen tänä keväänä kanarialinnuista muistuttavia rohkeanvärisiä asukokonaisuuksia. Maailmantähdet ovat omaksuneet keltaisen jo mukavasti vaatekaappeihinsa.

Stacey Dashin yllä nähty pirteän arkinen mekko oli onnistunut kokeilu. Ensi askelia keltaisessa otettaessa on helpompi turvautua arkisempiin ratkaisuihin – Dashiltä olisi siis syytä ottaa mallia, jos haaveilee kesällä pukeutuvansa itsevarmana keltaiseen kuin keltaiseen ja arkailu on vielä toistaiseksi vienyt voiton.

Pirteä oranssi

Raikas oranssi on otettu varovaisesti vastaan punaisella matolla. Tähdet ovat totutelleen raikkaaseen oranssiin enimmäkseen piristysruiskeina arkisiin asuihin.

Ei liene suuri yllätys, että tyylirintamalla kokeiluistaan tunnettu laulaja Nicki Minaj on kuitenkin uskaltautunut kokeilemaan myös räväkkää oranssia asukokonaisuutta. Tällä kertaa artistin tyyli olikin tyylikäs ja viimeisimpien trendien mukainen – ilman ylilyöntejä.

Seksikäs punainen

Seksikäs punainen raivaa kevään trendinä tietään entisestään maanläheisten sävyjen tieltä. Maailmantähdet ovatkin innostuneet herkullisen seksikkäästä kirkkaanpunaisesta jo kevään ensikuukausina.

Arvokas punainen sopii loistavasti iltapukuun ja tähdet ovatkin omaksuneet ajatuksen hyvin. Kun iltapuvun malli on tyköistuva ja väri seksikäs punainen, ei pintaa tarvitse paljastaa lainkaan aistikkaan lopputuloksen luomiseksi.

Räväkkä vihreä

Kirkas vihreä on väri, jonka kanssa on syytä olla erityisen varovainen, sillä väärin yhdistettynä sen kanssa on helppo epäonnistua. Useat maailmantähdet ovat kuitenkin tropiikin värien hurmiossa onnistuneet valitsemaan ylleen vihreän mekon, joka pistää silmään upeasti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Ensiaskelien ottamista vihreiden vaatteiden kanssa kannattaa harjoitella hieman hailakammilla väreillä. Esimerkiksi Elisabeth Banks valitsi ylleen läpikuultavan vihreän leningin.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja