Tähän intiimimokaan naiset sortuvat

Uusi kysely paljastaa, että alusvaatteisiin liittyvät kömmähdykset ovat ehkä yleisempiä kuin luullaankaan. Moni nainen on erehtynyt intiimiin kanssakäymiseen miehen kanssa kulahtaneet alusvaatteet yllään.

On yleistä, että naiset pukevat ylleen kauniit alusvaatteet, kun tiedossa on lemmenleikkejä, mutta siitä huolimatta moni nainen sortuu käyttämään myös vanhempia, kulahtaneempia alusvaatteitaan miesten nähden.

Brittikyselyn mukaan naiset joutuvat joskus kokemaan alusvaatenöyryytyksiä. 39 prosenttia kyselyyn osallistuneista naisista myönsi omistavansa vähintään kolme paria juuri ja juuri käyttökelpoisia alusvaatteita.

26 prosenttia naisista paljasti, että he ovat jääneet kiinni intiimissä tilanteessa vanhoihin tai epäedullisen näköisiin alusvaatteisiin pukeutumisesta. Heistä kuitenkin 57 prosenttia vakuutti, ettei kiinnijääminenkään aiheuttanut himoa alusvaateosotoksille.

Vastaajista 51 prosenttia kertoi ostavansa uusia alusvaatteita vain kerran vuodessa. 28 prosenttia sanoi shoppailevansa alusvaatteita kerran kuukaudessa. 12 prosenttia myönsi, ettei käy alusvaateostoksilla juuri koskaan ja yhdeksän prosenttia vastaajista sanoi hankkivansa uudistusta alusvaatteisiinsa muutaman kerran vuodessa.

Miksi vanhat alusvaatteet säästetään?

Osa vastaajista kertoi, ettei halua heittää vanhoja, kärsineitä alusvaatteitaan roskiin. Heistä 56 prosenttia sanoi syyksi sen, ettei kukaan muu niitä näkisi kuitenkaan. 31 prosenttia sanoi, ettei heillä ole varaa päivittää alusvaatevarastoaan ja 13 prosenttia koki alusvaatteiden hävittämisen tuhlauksena, koska ne ovat kuitenkin käyttökelpoisia.

– Olen varma, että jokainen nainen muistaa sen kuuluisan kohtauksen Bridget Jones -elokuvasta, jossa Bridget-parka on käpertymässä poikaystävänsä viereen, kun tajuaakin kauhistuneena, että hänellä on yllään epäedustavat alusvaatteet, sanoo Mark Pearson kyselyn suorittaneesta MyVoucherCodes.co.uk-sivustolta.

– Se mielessä pitäen halusimme saada selville, kuinka moni nainen myöntäisi omistavansa vanhat, repeytyneet ja yksinkertaisesti epäedustavat alusvaatteet ja olimme yllättyneitä, että brittinaiset omistavat ainakin kolme paria todella käyttökelvottomia alusvaatteita.

– Vielä mielenkiintoisempaa on se, kuinka monella naisista on ollut oma Bridget Jones -kokemuksensa ja he ovat jääneet kiinni intiimissä tilanteessa yllään alusvaatteet, jotka eivät imartele. Paras vaihtoehto onkin pitää huolta ulos lähtiessään, että yllä on vaatteet, joissa näyttää hyvältä ja tuntee olonsa hyväksi. Parempi katsoa kuin katua, Pearson muistuttaa.

Onko sinulla ollut oma Bridget Jones -hetkesi? Kommentoi!

LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja