Taavitsainen nolona raitiovaunukolaristaan: Matkustaja raivostui

Entinen tangokuningatar Marita Taavitsainen kolaroi henkilöautollaan raitiovaunun kanssa alkuviikosta Helsingissä.

Laulaja Marita Taavitsainen joutui maanantaina auto-onnettomuuteen. Laivakeikalle matkalla ollut laulaja kolaroi raitiovaunun kanssa Helsingin Töölössä.

Törmäyksen sattuessa Taavitsainen oli ajanut samaan suuntaan raitiovaunun kanssa ja kääntynyt sen eteen. Tasa-arvoisessa risteyksessä autoilijoiden on väistettävä raitiovaunua huolimatta sen tulosuunnasta. Raitiovaunuja väistetään liikennevaloissa muiden ajoneuvojen tapaan ja myös takaa tulevaa raitiovaunua on muistettava väistää.

– Olen usein ajanut samaa reittiä, mutta ei koskaan ole näin käynyt. Raitiovaunu oli niin lähellä, että en tajunnut sitä odottaa, kun minulle paloivat vihreät.

– Raitiovaunun kuljettaja heti kysyi minulta, että tunnustanhan, että se oli minun syyni. Toki tunnustin, vaikka en oikein ymmärrä mitä tapahtui. Torvet vain soivat ympärillä ja minä mietin, että onko tämä totta.

Taavitsaisen harmiksi hänellä oli allaan vain pari päivää sitten hankittu auto.

– Autoon tuli pintanaarmuja, joten aika lailla säikähdyksellä selvisin. Raitiovaunu piti tyhjentää, koska sen ovet eivät enää toimineet kunnolla. Lähinnä siinä oli sellainen häpeän ja nolouden tunne.

Raitiovaunun matkustaja oli lähellä päästä tangokuningattaren kyytiin

Laulaja ei suinkaan ollut ainut, ketä tapahtunut harmitti.

– Yksi raitiovaunun matkustaja hermostui. Nuori mies oli ollut matkalla työhaastatteluun ja hän siinä raivosi, että ei ehdi nyt haastatteluun. Ajattelin, että olisin heittänyt hänet sinne, mutta hän oli sen verran aggressiivinen, että tyydyin vain pahoittelemaan.

Läpi vuoden keikoilla käyvä ja paljon auton ratissa istuva Taavitsainen ei pienestä kolarista hätkähtänyt. Torstaina hän on jo täyttä häkää matkalla Ouluun ja Utajärvelle.

– Vuosittain tulee ajettua noin 50 000-60 000 kilometriä, joten kai se oli enemmänkin todennäköistä, että jossain välissä jotain tapahtuu, Taavitsainen miettii.

Taavitsaisen kolarista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat