Mainos

Taas vaarallista ilkivaltaa - ajoradalle kannettu telkkari, akku ja tukkipuita

Pohjois-Karjalassa on jälleen asetettu romua ajotielle.

Viimeisimmät tapauset sattuivat eilen maanantaina Kiteellä. Ensimmäisessä tapauksessa autoilija onnistui väistämään kantatie 71:llä Hummovaaran kohdalla kaksi rengasta, jotka oli jätetty tielle.

Kiteen Puhoksella autoilija puolestaan törmäsi puoli kahdeksan aikaan illalla ajoradalla olleeseen akkuun. Auto vaurioitui törmäyksessä.

Edellisen kerran poliisille tuli ilmoitus ajoradalle jätetystä romusta 21. marraskuuta. Tuolloin autoilija törmäsi kantatie 71:llä Kokka-ahon kohdalla tiellä olleeeseen romuun puoli seitsemän aikaan illalla.

Vastaavanlaisia tapahtumia sattui myös viime tammikuussa 18.-19. päivä. Tuolloinkin erilaisia esteitä jätettiin valtatie 6:lle ja kantatie 71:lle. Raskaimmat esteet olivat tukkipuita. Yhdessä tapauksessa tielle oli jätetty televisio.

Ilmoituksia tuli viime tammikuussa poliisille kaikkiaan kuusi. Niitä tuli lähinnä Kiteen Puhoksen ja Kesälahden alueelta.

Poliisi kertoo saaneensa jonkin verran vihjeitä, mutta mikään ei ole johtanut läpimurtoon tutkinnassa. Nyt poliisi toivoo vihjeitä autoilijoilta, jotka ovat nähneet tavallisuudesta poikkeavaa liikehdintää kantatiellä 71 tai valtatiellä 6 tapahtuma-aikoihin. Etenkin poliisi toivoo havaintoja ja tuntomerkkejä ajoneuvoista, jotka ovat mahdollisesti olleet pysähtyneenä tien laitaan kyseisenä aikana.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja