Taas uusi lehtolapsiskandaali: Salma Hayekin miehellä lapsi ex-huippumallin kanssa

Ei kuukauttakaan, ettei maailmalta kantaudu nöyryyttäviä lehtolapsiskandaaleja liittyen julkisuuden henkilöihin ja heidän liittoihinsa.

Kun suurin kohu Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin lehtolapsen ympärillä on rauhoittunut, kantautuu rapakon takaa uusi lehtolapsiskandaali.

Nyt kohun keskellä on näyttelijäkaunotar Salma Hayek, hänen ranskalainen miljardööriaviomiehensä François-Henri Pinault, 49, ja 90-luvun huippumalli Linda Evangelista.

People-lehden mukaan näyttelijäkaunottaren aviomies on ex-huippumalli Linda Evangelistan, 46, nelivuotiaan Augustin James-pojan salattu isä. Isyys selviää oikeuteen jätetyistä elatusapupapereista, jonka mukaan Evangelista hakee elatusapua lehtolapsen elatukseen.

Hakemuksessa sanotaan pojan saaneen alkunsa suhteen ulkopuolisesta suhteesta vuonna 2006 ja isän olleen tietoinen jälkeläisestään. Samaan aikaan kun ranskalaismiljardöörillä oli salasuhde kuvankauniiseen huippumalliin, oli hän vakituisessa suhteessa nykyisen vaimonsa, meksikolaistaustaisen näyttelijän Salma Hayekin kanssa.

Hayekilla ja Pinaultilla on syyskuussa 2007 syntynyt tytär Valentina Paloma Pinault.

Pinaultin suvun omaisuus on jättimäinen, joten Evangelistan odotetaan saavan mojovat elatusavut pikku pojalleen. Suvun omaisuuden kerrotaan olevan jopa 18 miljardin dollarin arvoinen, josta Pinaultin palkkakin on huikeat 5,4 miljoonaa dollaria.

Elatusavun suuruutta käsitellään New Yorkissa, jonka lakien mukaan isän pitää maksaa 17 prosenttia tuloistaan elatusapua. Tämä tarkoittaa Pinaultin kohdalla yli 900 000 dollarin rahasummaa vuosittain.

Hayekin ja Evangelistan tiedottajat eivät ole kommentoineet lehtolapsikohua julkisuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat