T.i.l.a. – kurkistus sisustustoimittajan kotiin

Seija Killström ja hänen seitsemänvuotias tyttärensä Maija asuvat yli sata vuotta vanhassa talossa, jonka Seija osti purkukuntoisena. Jo jonkin aikaa autiona ja kylmänä kyyhöttänyt talorukka sai uuden elämän, kun Seija otti ohjat käsiinsä.

Seija Killström on Anna-lehden sisustustoimittaja ja työskentelee värien kanssa päivät pitkät. Siksi hän valitsi oman kotinsa väriksi neutraalin valkoisen, jota kylläkin värittävät kukat, joita on kotona aina paljon. Talo on entinen lastenkodin vauvala ja sen ulkokuori on suojelukohde.

Seija kertoo, ettei lähtenyt muuttamaan hyvän talon pohjaratkaisua, vaan seinät saivat olla paikoillaan ja huoneet sijoillaan. Ainoa seinä joka sai hiukan kyytiä, on keittiön ja olohuoneen välinen hirsiseinä. Se madallettiin siten, että keittiöstä näkyy esteettä ruokailutilaan ja olohuoneeseen, mutta tiskit ja ruoanlaiton jäljet pysyvät katseilta suojassa.

Pitkänpitkä ruokapöytä on usein tarpeellinen. Ruokavieraita käy paljon ja pöydän ääressä istutaan pitkään. Nojatuolimaisissa tuoleissa se onnistuu hyvin, Innon tuolit löytyivät osto- ja myyntiliikkeestä. Olohuoneeseenkin mahtuu mukavasti istumaan vieraidenkin kanssa. Ikean Tomelilla-sohvat ovat palvelleet jo kymmenen vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja