Mainos

Syyttäjän vinkkimies oli Anneli Auerin veli

Ulvilan murhamysteerissä elokuuusa tapahtuneen käänteen takana on Anneli Auerin veli.

Korkeimpaan oikeuteen (KKO) saapuneesta valituslupahakemuksesta käy ilmi, että Anneli Auerin veli otti elokuun alussa yhteyttä syyttäjään ja kertoi sen, mitä Anneli Auerin kaksi lasta olivat kertoneet hänelle murhaillan tapahtumienkulusta.

Syyttäjät kirjoittavat hakemuksessa, että esitettävä todistelu sulkee pois sen mahdollisuuden, että paikalla olisi ollut joku perheen ulkopuolinen henkilö.

- Perheen poika on kuunnellut tilannetta oven takaa eikä hän ole kuullut kenenkään ulkopuolisen ääniä, valituslupahakemuksessa perustellaan.

Syyttäjien mukaan lasten elokuussa järjestetyissä kuulemisissa on tullut ilmi, että murhasyytteistä vapautettu Anneli Auer on uhannut lapsia ja kieltänyt heitä useaan eri kertaan kertomasta psykologeille, sosiaalityöntekijöille ja poliisille havainnoistaan.

Sen sijaan Anneli Auer oli pyytänyt lapsia kertomaan muun muassa ulkopuolisesta tekijästä ja hänen soittamasta hätäpuhelusta.

Anneli Auer kertoi MTV3:n Uutisille viime viikolla, että lapset ovat kehitelleet tarinoita tiedonsirpaleista ja omista mielikuvituksestaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.