Mainos

Syyttäjän mukaan oudot verijäljet kertovat lavastuksesta

Verisiä kengänjälkiä epäloogisissa paikoissa, vaimon jalan iso veritippa ja verinen T-paita todistavat syyttäjän mukaan Ulvilan surmassa vaimon syyllisyydestä.

Satakunnan käräjäoikeudessa tänään toisena käsittelypäivänä syyttäjät Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala esittelivät todisteita, jotka viestivät heidän mukaansa lavastuksesta ja puhuvat ulkopuolisen tekijän mahdollisuutta vastaan.

Vaimon T-paidassa on uhrin verta, vaikka hän ei kertomansa mukaan ollut kosketuksissa mieheensä. Vaimon jalassa ollut iso veritippa on tutkijaraportin mukaan pudonnut ylhäältä alhaisella nopeudella, eikä voi olla vaimon saamasta haavasta. Syyttäjän mukaan tippa on voinut tulla verisestä esineestä, jota vaimo on pitänyt oikeassa kädessään.

Tarkkoja havaintoja pimeässä

Veriset kengänjäljet eivät kulje talossa loogisesti. Uhrin talvikengät ovat yhä hukassa, eikä jälkiä jättäneitä kenkiä ole löytynyt. Syyttäjän mukaan vaimo on tehnyt jäljet niillä.

Syyttäjän näyttämässä rekonstruktiossa esiteltiin asunnon valaistusta tapahtumahetkellä. Se näytti hyvin pimeältä. Myös syytetty mainitsee hätäpuhelussa pimeyden, minkä takia hän ei näe tappajaa.

Kesällä 2007 järjestetyssä tunnistamistilaisuudessa vaimo valitsi kuitenkin rivistä miehen, jonka silmien ja nenän muodon sekä laajojen ihohuokosten hän sanoi sopivan tekijään. Kasvojen yksityiskohtien kuvaus oli erittäin tarkka.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.