Mainos

Syyte: Mies sieppasi entisen tyttöystävänsä ja raiskasi

Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen vaatii kolme vuoden vankeustuomiota viime maaliskuussa entisen tyttöystävänsä siepanneelle miehelle. Hämäläisen mukaan mies syyllistyi törkeään vapaudenriistoon, törkeään raiskaukseen ja pahoinpitelyyn.

Syytetty pääosin kiisti syytteen. Oikeudenkäynti Helsingin käräjäoikeudessa alkoi kangerrellen, kun asianomistajaa, entistä tyttöystävää ei ollut saatu haastettua oikeuteen.

Sen paremmin syyttäjä kuin syytetty ei vaatinut juttua salaiseksi, mutta käräjäoikeus päätti sen varmuuden vuoksi tehdä. Syyte on kuitenkin julkinen kuten myös syytetyn avustajan Heikki Lampelan vastaus siihen.

Kuljetti eri paikkakunnilla ja raiskasi

Syytteen mukaan 27-vuotias mies oli pakottanut entisen tyttöystävänsä 8. maaliskuuta mukaansa ja kuljettanut tätä eri paikkakunnilla. Naista oli uhkailtu. Mies oli myös syytteen mukaan raiskannut naisen puukolla uhaten.

Kolmannessa syytekohdassa on kyse pahoinpitelystä: sieppauksen aikana mies oli lyönyt naista television kaukosäätimellä ja nyrkillä päähän, iskemällä päätä auton sivuikkunaa vasten sekä potkaissut naista nivusiin.

Poliisi sai miehen kiinni 9. maaliskuuta.

Syytetty kiisti törkeän vapaudenriiston ja törkeän raiskauksen.

27-vuotiasta syytettiin myös Oulunkylän Siwan ryöstöstä. Hän oli mennyt syyskuussa 2009 kauppaan veljensä kanssa ja molemmat olivat anastaneet yhden mäyräkoiran olutta. Tapahtuman yhteydessä myyjä oli estellyt miehiä ja häntä oli lyöty nyrkillä.

27-vuotias myönsi ryöstön, mutta veli kiisti käyttäneensä väkivaltaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.