Mainos

Syysmyräkkä Suomen yli – ensi viikolla viilenevää ja melko poutaista

Lauantain vastaisena yönä syysmyräkkä pyyhkäisee Suomen ylitse. Viikonloppu on tuulinen. Ensi viikko näyttää melko poutaiselta ja viileältä.

Tänään perjantaina tuuli voimistuu ja runsaiden sateiden alue kulkee Suomen yli ensi yönä. Tuuli voi olla merellä paikoin myrskyisää ja voimistuu myös paikoin maa-alueilla.

Viikonloppu on melko lämmin ja aurinkoinen, mutta tuulinen. Maan keskiosassa tulee sadekuuroja. Lämpötilat kohoavat maan eteläosassa jopa 15 asteen tienoille, pohjoisessa ollaan 5-10 asteessa.

Maanantaina melko aurinkoinen, lämmin ja tuulinen sää jatkuu. Maan keskiosassa tulee kuurosateita ja lämpötila kohoaa etelässä vielä noin 15 asteeseen.

– Tiistaiksi meille virtaa kylmempää ilmaa, mutta päivä on aika aurinkoinen. Etelässä on noin kymmenen ja Oulun korkeudella noin viisi astetta. Idässä tulee jokunen sadekuuro, Itä-Lapissa räntäkuuroja, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta.

Tiistain jälkeen tuuli heikkenee ja keskiviikon vastaisesta yöstä alkaen ennustetaan pakkasöitä eteläänkin.

Seuraa sateiden etenemistä ja ennustetta MTV:n sääsivuston sadetutkasta. Sääsivustolla ovat lisäksi muun muassa paikkakuntakohtaiset ennusteet. Merisääosiosta löydät tuuliennusteen myös maalle.

Katso ylhäältä videolta ensi viikon ennuste ja alta viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.