Syyskodin ihanat uutuudet – kodikkuutta ja mummolatunnelmaa

Kaiva kynttilät ja viltit esiin ja luo kodikasta tunnelmaa syksyn ihanilla uutuuksilla! Suuret kuviot, hehkuvat värit ja nostalgiset astiat luovat lämpöä ja kodikkuutta.

Syksyn hehkuvat sävyt

Suomen upean syksyn värikkyys on vailla vertaa ja sadonkorjuun riemullisuus käsin kosketeltavaa. Marimekon syksyn uudet kuosit hehkuvat syksyn sävyissä.

Pia Holmin Kurpitsa-kuosi on komea kuva unelmien kasvitarhasta, jossa runsaana lepäävä kurpitsamaa jatkuu silmänkantamattomiin. Muhkea hedelmäpinta on painettu pehmeälle sametille, josta on saatavana myös mielenkiintoisia sisustustyynyjä.

Pentikin syksyinen Tuuli-sarja tuo mukanaan mausteiset ja lämpimät sävyt sisustamiseen. Tuuli-sarjan väripaletti koostuu punaisesta, vihreästä ja ruskeasta. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tekstiilejä, lyhtyjä, maljakoita ja astioita.

Mummola on muotia

Nostalgiset astiat, pitsiverhot ja kukkakuviot houkuttelevat hellan ääreen. Keittiöt sisustetaan nyt mummolatyylillä!

Heini Riitahuhdan Arabialle suunnittelema Runo-sarja saa syksyn kunniaksi uuden värityksen. Astioiden lisäksi syksyn sävyissä rönsyilevät kukat koristavat uutta Runo-sateenvarjoa.

Arabian hurmaava Maku-sarja pukeutuu ennen joulua punaiseen. Lämmin väri esiintyy Maku-sarjan sekoituskulhossa, 2 litran mittakulhossa sekä nokallisessa 1 litran mittakulhossa. Jouluista leivontaa varten valikoima laajenee vielä sydänpiparkakkumuoteilla ja punaisella keittiöpyyhkeellä.

Marimekon uudet Oiva-astiat palauttavat mieleen kesän ja lapsuusmuistot. Sami Ruotsalaisen suunnittelemia kippoja ja kuppeja koristavat Maija Louekarin nostalgiset Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit.

Astioiden pehmeä muoto toi Louekarille mieleen mummolan ja lempeän tunnelman. Siirtolapuutarhan värit ja kuviot sopivat täydellisesti sympaattisiin astioihin.

Teksti: MTV3

Kuvat: Marimekko, Arabia ja Pentik

Lue myös:

    Uusimmat