Sytytä seksuaalinen kiihko näillä rakkausloitsuilla!

Pääsiäinen on nykyisin pitkälti uskonnollinen juhla, mutta keväisen auringon tanssia on juhlittu jo pitkään ennen kuin pääsiäinen liitettiin kristinuskoon.

Itse asiassa vuonna 1360 eKr. auringonpalvonnasta tuli Egyptin valtionuskonto. Myös meillä Suomessa on ollut tapana nousta pääsiäispäivänä katsomaan auringonnousua. Muinaisessa Euroopassa uskottiin, että noidat tekivät tepposiaan erityisesti 30. huhtikuuta. Mustat kissat ja luudalla ratsastavat noidat kuuluvat myös Suomessa pääsiäisen henkeen.

Magian lisäksi näin keväisin ilmassa on ehdottomasti rakkautta. Nyt lienee varsin sopiva aika tehdä muutama rakkauden loitsu.

Salainen suhde

Tämä loitsu edesauttaa siinä, että luvaton suhde jää muilta pimentoon.

Sytytä valkoinen kynttilä tulitikulla. Sytytintä ei rituaaleissa sovi käyttää, koska suurin osa rituaaleista on niin vanhaa syntyperää, etteivät henget tunteneet mekaanisia tulia tekeviä kapistuksia. Taiat menevät heti pilalle, jos käyttää hyödyksi liian moderneja apuvälineitä.

Kirjoita oma nimesi palaselle paperia ja salaisen kumppanisi nimi toiselle paperilapulle. Laita molemmat paperilaput kirjekuoreen niin, että nimet ovat vastakkain. Sulje kirjekuori ja liikuta sitä kynttilän liekin läpi samalla lausuen: ”Tämän sisällä on salaisuutemme, se pysyköön siellä. Kukaan ei sitä löydä, eikä kukaan siitä tiedä. Ne jotka saavat siitä jotain selville, unohtavat asian saman tien. Ne jotka siitä jotain tietävät, eivät käytä sitä meitä vastaan.”

Toista rituaali useampana iltana. Tämä varmistaa sen, että loitsu varmasti toimii. Huomioi se, että kirjekuori ei saa syttyä tuleen loitsun lausumisen aikana. Roihuava kirjekuori vesittää heti koko loitsun.

Intimiteettiloitsu

Tämän loitsun avulla saat rakkaimpasi kiintymään sinuun entistä enemmän. Tarvitset loitsua varten pari punaista kynttilää, tulitikkuja, veitsen, tyhjän maljan ja pari kananmunaa.

Sytytä kynttilät tulitikulla ja aseta kynttilät mahdollisimman lähelle toisiaan. Laita tyhjä malja kynttilöiden eteen. Ota kananmuna ja leikkaa kuori varovasti auki. Kaada kananmunan sisällys erittäin hellävaraisesti maljaa ja sano samalla: ”Tämä olen minä, mieleni on kultaa, kehoni on hopeaa.” Tee samoin toisella kananmunalla ja lausu: ”Tämä on hän, hänen mielensä on kultaa, hänen kehonsa on hopeaa.” Vatkaa kananmunat, riko keltuaiset ja sano samalla: ”Anna mielemme ja kehomme yhdistyä entisestään kunnes yksi on kaksi ja kaksi on yksi.”

Sekoitettua kananmunaa ei saa hyödyntää esimerkiksi munakkaan tekemisessä. Kanamunassa kun teoreettisessa mielessä on sinä ja hän. Tuskin kumpikaan teistä haluaisi rovion roihuavalle hehkulle. Munat täytyy kaataa maahan, sillä muuten loitsun teho katoaa. Kerrostalossa asuvilla kananmunasössön kuskaaminen takapihalle voi tietysti olla hivenen hankalaa. Utelias naapuri tai virkaintoinen huoltomies voi ihmetellä tekosiasi. Muista kuitenkin, että sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua – jopa vatkatun kananmunan kaataminen pihamaalle.

Seksuaalisen kiihkon herättäminen

Tällä riitillä saa rakkauden hehkun ilmiliekkeihin. Loitsussa ei tarvita muuta kuin yksi punainen kynttilä, tulitikkuaski ja tiistai-ilta. Riitti täytyy nimittäin tehdä vain ja ainoastaan tiistaina. Miksi? Sitä en osaa sanoa.

Sytytä kynttilä ja luo vahva mielikuva henkilöstä, jonka haluat hullaantuvan sinuun. Toista sen jälkeen yhdeksän kertaa: ”Hän on kuumana, kiimaa hän ei voi kieltää, hän käy kuumana tietämättä miksi.” Rituaali pitää toistaa yhdeksänä peräkkäisenä tiistai-iltana ja unelmiesi henkilö on sen jälkeen täysin pauloissasi.

Vastakkaisen sukupuolen hurmaus

Tämä riitti on sopiva sinkuille, sillä loitsun avulla löytyy se oikea. Tarvikkeina ovat kultainen tai keltainen kynttilä ja sen sytyttämiseen tarvittavat tulitikut. Sytytä kynttilä mahdollisimman myöhään perjantai-iltana. Mitä myöhemmin illalla toimit, sen parempi se on loitsun tehokkuuden kannalta. Kuvittele mielessäsi, että vastakkaisen sukupuolen edustajien on aivan mahdotonta vastustaa sinun hurmaavaa lumovoimaa. Muista uskoa mielikuvaan. Mikäli hiukankin epäröit, loitsu ei tehoa, koska et itsekään usko siihen. Sano visualisoinnin jälkeen: ”Minua et voi vastustaa. Vetovoimani on liian suuri. Minuun sinä ihastut. Olet kutsuni ja voimani vankina.” Loitsun teho voimistuu, mikäli toistat sitä useampana perjantaina. Eiköhän vappuheila näin järjesty.

Näin saat itsellesi miehen

Tämä on erittäin yksinkertainen keino miehen nappaamiseksi. Et tarvitse mitään muuta kuin pari sitruunaa. Kuori sitruunat ja pistä yksi kumpaankin taskuun. Ei ole väliä, onko kyseessä housun tai takin taskut. Tärkeää on kuitenkin se, että sitruunan pysyvät koko päivän ajan taskussasi.

Hapanta naamaa ei kuitenkaan kannata näyttää. Ennen nukkumaan menoa sivelet vielä sängynjalat sitruunalla. Unessa sinulle ilmestyy mies, joka tarjoaa sinulle kahta sitruunaa. Se on merkkinä siitä, että tapaat uniesi henkilön seuraavana päivänä. Hän on sinusta aidosti kiinnostunut, joten tarraa häneen kiinni.

Rakkausrituaali

Myös tämä on hyvin yksinkertainen ja tehokas rituaali, jolla saadaan vieras henkilö pauloihisi. Ota pala valkoista pellavaa. Piirrä siihen punaisella tussilla neliö, jonka koko on 10 senttiä. Kirjoita neliön sisään seuraavat sanat: Gnosta Verum Adoni. Hautaa pellavakappale auringon laskiessa suuren tammen tai männyn juurelle. Kävele sen jälkeen pois katsomatta taaksesi. Rituaali on suoritettu ja tulet kohtaamaan elämäsi adoniksen.

Hyvää pääsiäistä ja onnea loitsuihin!


Teksti: Kari Heusala

Lähde: Love Spells and Rituals

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja