Syövästä selvinnyt 3-vuotias pääsi kukkaistytöksi luuydinluovuttajansa häihin: "Kaikkien silmissä oli kyyneleitä"

0:26

Hayden, 25, pelasti 3-vuotiaan Skye hengen luuydintä luovuttamalla. Skye sai myös kutsun Haydenin häihin kukkaistytöksi.

Kohdunkaulan syöpä vaanii nuoria naisia – video paljastaa, ettei isoimmalta riskitekijältä välty juuri kukaan.

Kun Skye Savren-McCormick, 3, sai kutsun häihin, mukana oli tärkeä kysymys. Ryhtyisikö Skye viralliseksi kukkaistytöksi hääseurueeseen?

Kutsun lähettänyt Hayden Hatfield Ryals, 25, ei ole Skyen äiti, sisko tai edes täti. He eivät edes olleet koskaan tavanneet, kertoo Babble-sivusto.

Haydenin luuydin pelasti tytön

Vuonna 2016 Skye taisteli hengestään: hänellä oli harvinainen leukemiatyyppi, joka uhkasi hänen henkeään. Haydenin luuydin kuitenkin pelasti tytön.

Luuytimen luovutus tehtiin anonyymisti, ja anonymiteetti säilytettiin vuoden ajan. Skyella oli vain kymmenen prosentin mahdollisuus selvitä. Tyttö kuitenkin peittosi todennäköisyydet.

Skye otti Haydeniin yhteyttä vuonna 2017.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"En tiedä, kuka oli enemmän innoissaan"

Skye sai niin sanotut terveen paperit vasta kuukautta ennen häitä, eikä kyennyt tätä ennen matkustamaan. Kaksikko tapasikin ensi kertaa vain kaksi päivää ennen Haydenin häitä.

– En tiedä, kuka oli enemmän innoissaan, me vai Hayden. Saisimme viimeinkin tavata ja rutistaa naista, joka pelasti lapsemme hengen, Skyen äiti Talia kuvaa.

– Hayden ja Skye olivat välittömästi ”pihkassa”. Oli niin kaunista nähdä, miten läheinen yhteys heidän välilleen syntyi. Kaikkien silmissä oli kyyneleitä.

Skyen perhe oli hankkinut Haydenille myös lahjan: kultaisen medaljongin, jonka sisällä oli kuva Skyestä sekä kaunis teksti.

– Siinä luki "tämä sydän lyö samaan tahtiin kanssasi". En voinut pitää tunteitani kurissa ja pitelin heitä ja itkin. Se oli ajattelevaisempaa ja uskomattomampaa kuin voisin ikinä kuvailla, Hayden kiittää.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja