Syöpäsairas 8-vuotias tyttö sulattaa sydämiä videoillaan – huippujoukkueen valmennus saa inspiraatiota isoon urakkaansa: "Noin uskomaton pieni tyttö"

8-vuotias Leighton Accardo taistelee syöpää vastaan. Samalla hän inspiroi videoillaan MLB-baseballseura New York Metsin valmennusryhmää maratonurakkaan, kertoo Yahoo.

Leightonilla on ollut vaikeita päiviä: leikkauksia, hoitoja, vakavia keskusteluja siitä, mitä testit näyttävät ja mitä on edessä seuraavaksi. Leighton suhtautuu elämään kuitenkin positiivisella asenteella ja hymyilee paljon.

 

Leightonin isä, New York Metsin avustava syöttövalmentaja Jeremy Accardo harjoittelee parhaillaan maratonille. Leighton puolestaan hyppää usein pyöränsä selkään ja seuraa isäänsä lenkeillä. Kaksikko ottaa lenkeistä videoita, joilla he hassuttelevat.

Nämä videot tarjoavat maratonille valmistautuvalle joukolle tsemppiä päiviin. Leighton on kannustamassa juoksijoita eteenpäin, menemään kovempaa, pitämään hauskaa ja hymyilemään. 

Leighton Strong

Maratonille valmistautuva ryhmä koostuu päälle kymmenestä kaveruksesta, jotka ovat enimmäkseen Jeremyn työkavereita huippuseura New York Metsin valmennuksesta. Heidän tavoitteenaan on juosta New Yorkin maraton marraskuun alussa – muistaen että Leighton tsemppasi heitä, että he pystyvät siihen.

Ryhmä kutsuu itseään Leighton Strongiksi. Sen jäsenet lähettävät toisilleen viestejä harjoittelustaan ja edistysaskelistaan sekä jakavat videoita heitä inspiroivalle Leightonille. Leighton lähettää takaisin videoita, joissa hän hymyilee, ja ryhmä saa voimaa.

– Hän todella taistelee. Tunnen oloni nöyräksi ja arvoisaksi, kun laitan itseni harjoittelemaan noin uskomattoman pienen tytön vuoksi, Metsin valmennusryhmään kuuluva Gary Disarcina sanoo. 

"Emme ole luovuttamassa"

Leighton on viettänyt viimeiset 3,5 viikkoa New Yorkissa sairaalassa leikkausten takia äitinsä Carlyn kanssa. He aikoivat kuitenkin palata kotiin Arizonan Gilbertiin viikon lopussa. Lääkärien mukaan olisi hyvä, jos Leighton olisi kotona ja tuntisi olonsa mukavaksi.

– Vihaan tuota sanaa, "mukavaksi". Kuulostaa kuin olisimme luovuttamassa. Ja emme ole, isä-Jeremy jyrähtää.

Edessä on paljon taistelua. Mutta myös paljon iloa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja