Syö itsellesi litteä vatsa

Pienillä kikoilla voi vaikuttaa huomattavasti näläntunteen syntyyn sekä napostelun tarpeeseen.

Naposteluhimo ehtii yllättää monta kertaa työ- ja vapaapäivän aikana. Sun sentinel neuvoo, miten pidät nälän kurissa, ja saat litteän vatsan!

Pienet vinkit, suuret hyödyt

Syö jälkiruokaa. Pieni pala tummaa suklaata kertoo vatsallesi, että ateria on nyt ohi.

Jos haluat napostella, osta pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä. Terveellisen välipalan tulee olla helposti saatavilla, sillä suklaapatukkaan turvautuu nopeasti, jos välipala pitäisi kiireessä pestä ja kuoria. Syö välipala kolmelta iltapäivällä: näin lounaan jälkeinen nälkä ei ehdi yllättää.

Hanki viikset! Juo maitoa, jotta saat tarpeeksi kalsiumia. Kokeile kahvia rasvattoman tai vähärasvaisen maidon kanssa. Syö tulisesti, sillä esimerkiksi chilien sisältämä kapsaisiini nopeuttaa aineenvaihduntaa. Älä kuitenkaan yhdistä tätä ohjetta edelliseen, sillä maito laimentaa chilin vaikutuksia.

Hedelmien ja vihannesten kuidut ja esimerkiksi flavonoidit sijaitsevat kuoressa, joten syö perunat, omenat ja päärynät kuorineen.

Juhlien seisova pöytä ei houkuta, jos pidät juomaa siinä kädessä, jolla normaalisti söisit. Pidä kätesi muutenkin kiireisinä: television edessä neulominen, ristikot tai akupunktiopisteiden hierominen pitää sormet työssä, eikä niitä voi käyttää herkkujen kahmimiseen

Kun sitten haet ruokaa, syö se lautaselta. Jätä pussit ja pakkaukset sivuun, jotta näet ruoan, ja aivot voivat rekisteröidä sen olemassaolon.

MTV3/Helmi

Lähde: Articles.sun-sentinel.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat