Mainos

Synnytys vai abortti? Pariskunta pyytää yleisöä äänestämään netissä

Yhdysvalloissa vauvaa odottava pariskunta on käynnistänyt netissä kohua herättäneen äänestyksen.

Birth or not -nimisellä sivustolla minnesotalainen pariskunta nimittäin pyytää yleisöä äänestämään siitä, tulisiko raskaana olevan äidin synnyttää vauva vai tehdä abortti, kertoo CNN.

- Äänestäminen on erottamaton osa amerikkalaista identiteettiä. Miksei siis synnyttämisestä tai abortin tekemisestä voisi äänestää? Äänestämällä voit auttaa oikeaa pariskuntaa tekemään päätöksen tässä asiassa, sivuston blogikirjoituksessa kerrotaan.

Sivuston taustalla on minnesotalainen Albrightin pariskunta. CNN.n tavoittama pariskunta vakuuttaa, että sivusto on aito.

- Kyseessä ei ole mikään huijaus, blogia pyörittävä Pete Albright toteaa puhelinhaastattelussa.

- Olemme pohtineet asiaa tarkoin, ennen kuin päätimme tehdä sivuston.

Sivustolla on esillä todisteena muun muassa ultraäänikuvia raskauden etenemisestä. Sivuston ensimmäinen, raskaudesta kertova merkintä on syyskuun 28. päivältä.

Äänestys abortin tai synnyttämisen puolesta on käynnissä sivustolla joulukuun 7. päivään saakka. Tämän jälkeen pariskunnalla Yhdysvaltojen lain mukaan on vielä kaksi päivää aikaa tehdä laillisesti abortti.

Sivuston kävijämäärät ovat lisääntyneet tällä viikolla räjähdysmäisesti tapauksen saaman mediahuomion myötä.

Eiliseen mennessä sivustolla oli annettu noin 116 000 ääntä. Näistä noin 81 prosenttia rohkaisi pariskuntaa pitämään vauvan, kun taas 19 prosenttia suositteli puolestaan aborttia.

(MTV3)

Lue myös CNN:n uutinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.