Synkkä viikonloppu tieliikenteessä

Viikonlopun aikana useita ihmisiä menetti henkensä tieliikenteessä. Myös kaahareita oli liikkeellä runsaasti eri puolilla maata.

Viikonlopun liikenteessä kuoli kolme henkeä ja loukkaantui useita. Alkoholi ja huumeet olivat mukana monessa tapauksessa.

Lappeenrannassa 19-vuotias nainen kuoli ja kolme loukkaantui poliisipartiota paenneen henkilöauton suistuttua tieltä ja törmättyä puuhun perjantaina. Auton kuljettaja oli päihtynyt.

Jyväskylässä puolestaan 18-vuotias nainen kuoli ja neljä muuta nuorta loukkaantui henkilöauton suistuttua tieltä lauantain vastaisena yönä. Autoa kuljetti vahvasti päissään ollut 19-vuotias mies.

Viime yönä nuori mies kuoli Multialla Keski-Suomessa törmättyään autolla kiveen. Onnettomuus havaittiin vasta aamulla.

Myös loukkaantumisia sattui viikonlopun aikana useita. Viisi nuorta miestä loukkaantui eilen ulosajossa Merikarvialla Satakunnassa. Kuljettajaksi epäilty oli humalassa.

Jalasjärvellä Pohjanmaalla päihtynyt mies suistui tieltä ja jäi puristuksiin autoonsa lauantaina aamuyöllä. Mies pääsi pois ampumalla haulikolla auton rakenteita.

Viikonloppuna oli myös liikkeellä useita kaahaajia ympäri maata. Lahdessa autoiltiin huumeissa ja itse tehdyillä rekisterikilvillä. Sulkavalla päissään ollut mies jäi kahdesti poliisin haaviin, ensin autolla ja sitten traktorilla.

Varsinais-Suomessa räntäkeli aiheutti lukuisia peltikolareita ja sotki liikennettä perjantaina.

Tänään aamulla puhallusratsiaa vältellyt mies ajoi vahingossa autonsa mereen Turun satamassa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat