Mainos

Synkkä viikonloppu – ainakin seitsemän kuollut

Viikonloppu on ollut turmien myötä varsin synkkä.  Vesillä on kuollut ainakin viisi ja liikenneonnettomuuksissa ainakin kaksi ihmistä.

Kaikki viikonloppuna vesillä tapahtuneet kuolintapaukset sattuivat eilen. Lisäksi yksi henkilö on kateissa ja hänen epäillään hukkuneen. Ennen eilistä heinäkuussa oli hukkunut kaikkiaan viisi henkilöä. 

Varsinais-Suomessa Kemiönsaareella kuoli ulkomerellä sukeltamassa ollut mies.  Silminnäkijät olivat kertoneet merivartiostolle miehen nousseen pintaan ja sitten vajonneen takaisin pinnan alle.  

Jyväskylässä uimassa ollut mies hukkui illalla Ristikiven yleisellä uimarannalla.

Jämsässä Keski-Suomessa Pettämän vesistöalueella hukkui puolestaan iäkäs mies illalla mökkirantaan lähelle laituria. Jämsässä sattui illalla toinenkin hukkumistapaus, Edesniemen alueella ja myös mökkirannassa. Pelastuslaitos löysi siellä pinnan alta kuolleen keski-ikäisen miehen.  

Iitin Urajärvellä pelastuslaitos etsi eilen aamupäivällä iäkästä miestä, jonka epäiltiin hukkuneen. Häntä ei löydetty iltaan mennessä.  

Lisäksi Helsingin Hietalahdenrannan merialueelta löytyi eilen aamulla vainaja.

Surullinen viikonloppu myös liikenteessä

Liikenneturmissa on saanut viikonlopun aikana surmansa ainakin kaksi henkilöä.

Kirkkonummella yksi henkilö kuoli ja yksi loukkaantui tänään sattuneessa ulosajossa. Surmansa saanut oli autoa kuljettanut nainen. Auton epäillään ajautuneen tieltä todennäköisesti kuljettajan saaman sairauskohtauksen vuoksi. 

Keski-Pohjanmaalla Toholammilla kuoli eilen illalla moottoripyöräonnettomuudessa 10-vuotias poika. Moottoripyörä oli ajautunut tieltä kapean soratien mutkassa tuntemattomasta syystä.  Turmassa loukkaantui lisäksi vakavasti 16-vuotias poika.

Kyseessä oli lyhyen ajan sisään toinen vakava liikenneonnettomuus Toholammilla. Reilu viikko sitten neljä iältään 14-21-vuotiasta nuorta kuoli henkilöauton ulosajossa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.