Mainos

Syksyn Sävel toi yli puoli miljoonaa syöpätutkimukseen

MTV3:n Syksyn sävel -laulukilpailu tuotti yli puoli miljoonaa euroa Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelulle ja syöpätutkimukseen.

Summasta 400 000 euroa kerättiin lahjoituksilla lähetyksen aikana. Yli puolen miljoonaan avustus kiipesi Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan keräämien yrityslahjoitusten avulla.

Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu on potilaille ja heidän läheisilleen tarkoitettu maksuton palvelu, johon voi ottaa yhteyttä, jos mielessä on syöpään liittyviä kysymyksiä tai huolia. Palvelussa kysymyksiin vastaavat Syöpäjärjestöjen neuvontahoitajat.

–Neuvontapalvelua ylläpidetään lahjoitusvaroin. Nyt saaduilla lahjoituksilla voidaan turvata palvelun saatavuus ja riittävyys sekä voidaan kehittää palvelua edelleen. Lahjoittajien tuella voimme auttaa syöpäpotilaita selviytymään, kertoo Syöpäjärjestöjen ylilääkäri Liisa Pylkkänen.

Kilpailu järjestettiin 17. marraskuuta. Yleisöäänestyksellä voittajaksi nousi Jesse Kaikuranta.

Lahjoituksia oli lähetyksessä keräämässä iso joukko julkisuuden henkilöitä Syöpäjärjestöjen hyväksi työpanoksensa antoivat muun muassa Jethro Rostedt, Sara Sieppi, Malla Malmivaara, Neumann, Aki Riihilahti, Sedu Koskinen, Amin Asikainen, Tuija Wuori-Tabermann, Marja Aarnipuro ja Hanna Sumari.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.