Sydänvika kuriin pastalla vai karppaamalla? Tätä mieltä ovat lukijat

Tieto karppauksen vaikutuksesta suomalaisten kolesteroliarvojen nousuun ja sydänkohtausten määrän kasvuun on kiihdyttänyt keskustelua MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla. Keskusteluun on liittynyt niin intohimoisia karppaajia kuin myös pullaa suosivia anti-karppaajia.

”Kunnon pasta-ateriat ja pullakahvit vaan pöytään, vähemmän rasvaa ja vielä vähemmän liharuokia. Sydänvika oli mutta näillä eväin se meni.”

”Olen (karpannut) vuodesta 2009 ja paino laskenut sekä diabetesvaara mennyt ohitse, kaikki veriarvot hyvänä.. ennen kaikkea se olo on hyvä kun ei läskit niin hylly enää.”

”Typerää! Ihminen tarvitsee hiilihydraatteja. Älkää koskaan edes harkitko tuollaista järjetöntä ruokavaliota.”

”Jokaisen pitää muistaa kuunnella omaa kroppaansa. Kaikki joka minulle on hyväksi ei välttämättä ole toiselle.”

”Kolesterolit on ennemmin laskeneet hiilareita välttämällä. Siis välttämällä pullaa ja kaikkea hiilaripitoista kaupanmössöä mitä ihmiset tunkevat itseensä. Vihannekset ja riista itse valmistaen, sillä kyllä pärjää ja pysyy terveenä. Sydänkohtaukset johtuvat stressielämästä ja jatkuvasta tulehdustilasta.”

”Aika moni terveellisesti syövä karppaa, vaikkei sitä sellaiseksi sanokaan.”

”Onneksi tässä maassa saa vielä itse päättää mitä syö.”

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat