Suvi Teräsniska sai Olli Lindholmilta ainutlaatuisen häälahjan

Yö-yhtyeestä tuttu muusikko Olli Lindholm hankki bändinsä kanssa laulaja Suvi Teräsniskalle omaperäisen häälahjan.

Yö-yhtyeestä tuttu Olli Lindholm vietti viikonloppua Lapin jylhissä maisemissa, sillä mies juhlisti lauantaina entisen suojattinsa Suvi Teräsniskan häitä Kolarissa.

Vaimonsa ja tyttärensä kanssa juhlissa vieraana ollut Lindholm kuvailee päivää sekä puitteiltaan että tunnelmaltaan hienoksi ja onnistuneeksi.

– Hääpari oli kaunis ja iloinen, Lindholm kertoo MTV.fille.

Miehen mukaan vihkiminen tapahtui vanhassa tunnelmallisessa puukirkossa, ja illan mittaan ohjelmaa riitti niin puheiden, hääleikkien kuin musiikkiesitystenkin osalta.

Juhlapaikalla oli panostettu myös hauskoihin yksityiskohtiin.

– Metsän reunaan oli esimerkiksi rakennettu halkopino, jonka koloihin oli aseteltu pulloja joita vieraat saivat hakea, Lindholm kertoo.

Lindholm on tuntenut Teräsniskan kahdeksan vuoden ajan ja sulhasen Suvi esitteli Lindholmille vuonna 2011. Nykyisin molemmat keikkailevat tahoillaan niin tiuhaan, että yhteyttä pidetään enimmäkseen soittelemalla puolin ja toisin.

Suuren päivän kunniaksi Lindholm muisti Teräsniskaa ja tämän tuoretta aviomiestä Simo Aaltoa ainutlaatuisella häälahjalla. Idea lahjaan tuli Lindholmin vaimolta.

– Hankimme Suville bändiporukalla tamperelaisesta antiikkiliikkeestä aterimia, jotka ovat peräisin jostain 1900-luvun alusta. Kyseessä ei ole mikään ökylahja, mutta halusimme kuitenkin hankkia jotain vähän harvinaisempaa, Lindholm kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat