Mainos

Suuseksi ja paha maku – kehtaatko mainita asiasta? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miltä pahimman makuinen suuseksi on maistunut? Kehtasitko mainita miehelle asiasta?" kysyy nimimerkki peppone.

Näin naiset vastasivat

”En nyt tiedä, onko se parhaimmillaankaan kamalan hyvää, mutta pidän kyllä huolen siitä, että kerron ananaksen makuvaikutuksista (positiiviset) ja tupakan mukanaan tuomasta sivumausta, koskee myös alkoholia. Näin teen miehestä hetkessä tupakoimattoman terveysintoilijan.

Ai niin, ja se pahin maku. Ehkä vanhaksi mennyt maito.”
– 31, parisuhteessa

"Joskus maku on karvas, mutta pahempaa on se, jos, öö, sen koostumus on klimppinen. En mainitse asiasta, koska mielestäni nämä ovat asioita, joille ihminen ei kuitenkaan voi mitään, enkä tahdo loukata. Samalla tavalla en tahtoisi, että oman alapääni makua kommentoidaan minulle, eikä niin ole käynytkään."
– 31, parisuhteessa

”Jotkut penikset ovat maistuneet yksinkertaisesti pesemättömältä. Niistä vielä selviää. Mutta yksi kerta on jäänyt pysyvästi makumuistiini, sillä herään välillä painajaisesta, jossa olen kokenut tuon nimenomaisen siemennesteen maun uudelleen… Ja uudelleen. Itse tapahtuneesta on niin kauan, etten oikeastaan enää ole edes varma, tapahtuiko se oikeasti tai kenen kanssa se tapahtui – ja maistuiko se oikeasti niin pahalta. Ei sitä makua voi edes kuvailla. Jotain lääkkeen, oksennuksen, parsakaalin ja bensan väliltä. En ole koskaan sanonut miehille asiasta; se kuka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäkööt. ”
– 31, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.