Mainos

Suurkonserttien lipunmyynti takkuaa, mutta hinnat eivät ole laskussa

Lauantaina Helsingin Käpylässä esiintyvä Guns'N'Roses on yksi kesän suurimmista konserttivieraista. Siitä huolimatta Helsinki Liven lipunmyynti on kaukana alkuperäisistä tavoitteista. Helsinki Live! -festivaalin promoottori Kalle Keskinen puhuukin ylikuumentuneesta alasta, sillä suurten keikkojen lippuja ei ole missään nimessä viety käsistä.

Keskisen yritys Speed Promotion on saanut osansa ylikuumentuneesta keikkatilanteesta. Suomessa järjestetään tänä vuonna ennätysmäärä suurkonsertteja, eikä niiden lipunmyynti ole sujunut takkuilematta. Lauantainen Helsinki Live onkin tärkeä tapahtuma velkasaneeraukseen ajautuneelle Speed Promotionille.

- Tämä on yksi isoimmista tapahtumistamme, ja se on sitonut meiltä rajoja puoli vuotta. Kyllä tässä on hyvin paljon kiinni ja pelissä, Keskinen kertoo.

Speed Promotionin pahin kilpailija on kansainvälisessä omistuksessa oleva Live Nation. Sen pääpromoottori Risto Juvonen epäilee vahvasti, että tänä vuonna kaatuu muutama festivaali ja keikkoja järjestävä yritys.

- Näin käy ihan varmasti, Juvonen toteaa ykskantaan.

Kovasta kilpailusta huolimatta kuluttajat eivät ole päässeet nauttimaan halventuneista lippuhinnoista. Eivätkä Juvosen mukaan pääsekään nauttimaan.

- Lippujen hinnat eivät tule alas. Voi olla, että keikkatarjonta vähenee Suomessa, kun muutama festivaali ja keikkajärjestäjä tippuu pelistä, Juvonen ennustaa.

Katso Santtu Palmin juttu

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.