Suurin pudottaja: Juhan lähtö oli helpotus kaikille

Juhan ja Sepon musta pari on aiheuttanut kitkaa kilpailijoiden välille ohjelman aikana. Seppo kuitenkin putosi kisasta viime viikolla ja kilpailijoiden helpotukseksi tällä viikolla kotiin lähti Juha.

Tunnelma laihdutusleirillä muuttui heti kun kävi ilmi, että Juha on seuraava kotiinlähtijä. Kilpailun naisjoukkue lähettää miehelle kuitenkin lämpimät terveiset.

– En halua muistella pahalla ja Juhalle terveiset, että hyvin on saanut täällä painoa tiputettua. Toivottavasti painonpudotus jatkuu myös kotona, Katariina sanoo, mutta myöntää olevansa helpottunut miehen kotiin lähdöstä.

– Toivon todella, että Juha muuttaa elämäntapojaan ja laihduttaa myös kotona. Sepolle täytyy myös yrittää pitää kuria yllä, että hän saa laihdutettua, Kaisu kertoo.

Aaronin mukaan kisaväsymys painoi jo miestä ja Juha oli valmis lähtemään kotiin jatkamaan treenejä. Vanhana painonnostajana hänellä on siihen hyvät eväät.

– Juha on laihduttanut ennenkin ja uskon hänen pystyvän siihen myös jatkossa. Hän oli valmis lähtemään kotiin vaimonsa luokse, Aaron miettii.

SUURIN PUDOTTAJAMTV3-kanavalla tiistaisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat