Mainos

Suuri seksitutkimus: Yllättävä tulos teinien kondomin käytöstä

Indianan yliopiston ja kondomivalmistaja Trojanin yhdessä tekemässä Yhdysvaltojen suurimmassa seksitutkimuksessa havaittiin, että yli 40-vuotiaat ihmiset käyttäytyvät kaikkein varomattomimmin sängyssä.

Muutoinkin tulokset olivat järkytys terveysviranomaisille: vain yksi neljästä käyttää kondomia yhdynnässä, sinkuistakin vain joka kolmas. Kondomien käyttö on kuitenkin kaikkein alhaisinta yli 40-vuotiaiden keskuudessa.

Tutkimuksessa haastateltiin liki 6 000 14-94-vuotiasta.

41 tapaa harrastaa seksiä

Vain 14 prosenttia 14-vuotiaista pojista kertoi harrastaneensa seksiä, luku nousi 40 prosenttiin kun asiaa kysyttiin 17-vuotiailta. Luvut olivat liki samat naisilla. Ja mikä parasta, 70-80 prosenttia kaikista alaikäisistä kertoi käyttävänsä kondomia jokaisessa yhdynnässä.

6 000 vastauksen joukosta tutkijat pystyivät erottelemaan 41 erilaista tapaa harrastaa seksiä.

– Perinteinen yhdyntä on se kaikkein suosituin seksin muoto, monissa näissä eri tavoissa ei ollut mitään yhdyntään liittyvää, Indianan yliopiston tutkija Debra Herbenick kertoo.

Miehet ja naiset täysin eri mieltä orgasmista yhdynnässä!

– 85 prosenttia miehistä kertoi kumppaninsa saavan orgasmin yhdynnässä, vain 64 prosenttia naisista oli samaa mieltä.

– 7 prosenttia naisista ja 8 prosenttia miehistä sanoivat olevansa joko homoja, lesboja tai biseksuaaleja. Prosenttiosuus ihmisistä, jotka ovat joskus kokeilleet seksiä saman sukupuolen kanssa on kuitenkin paljon korkeampi.

– Kolmannes naisista kertoi ensimmäisen yhdynnän olleen kivulias, vain 5 prosenttia miehistä kärsii samasta vaivasta.

– Miehet saavat useimmiten orgasmin perinteisessä yhdynnästä, naisista taas saavat orgasmin helpommin muun stimulaation avulla.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.