Mainos

Valtava kannabiskasvattamo paljastui Lohjalla – yli seitsemän kiloa kuivumassa

Länsi-Uudenmaan poliisi on paljastanut suuren kannabiskasvattamon Lohjalla. Omakotitalotalon kellariin rakennettu kasvattamo löytyi kotietsinnän yhteydessä.

Kotietsinnän aikaan varsinaisia kasveja ei ollut kasvamassa, vaan suurin osa poliisin löytämästä kannabiksesta oli kuivamassa. Kellariin rakennetuissa kuivatusteltoissa roikkui yli 200 kasvia.

Kuivamassa olleista kasveista olisi poliisin arvion mukaan saanut seitsemän kiloa marihuanaa. Lisäksi talon olohuoneesta löytyi useita pusseja, joihin kuhunkin oli pakattu kymmeniä grammoja marihuanaa.

Kellariin oli rakennettu varsin ammattimainen kasvattamo, sillä kuivatusteltan lisäksi siellä oli kasvatusteltta, johon oli kytketty ilmanvaihto ja lämpölamppuja.

Kotietsinnän aikaan asunnossa oli kaksi kolmikymppistä miestä, jotka eivät olisi halunneet päästää poliisia sisään. Poliisi joutui riuhtaisemaan oven auki.

Poliisi epäilee miehiä törkeästä huumausainerikoksesta. Heidät on vangittu, koska poliisin mukaan on olemassa riski, että he sotkisivat esitutkintaa.

Miehillä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.