Mainos

Suuri huumerengas kiinni Keski-Suomessa

Keski-Suomessa on paljastunut suuri huumerengas. Jyväskylän ja Äänekosken kihlakuntien poliisilaitokset ovat Tampereen tullin kanssa paljastaneet yhden maamme suurimmista rikollisliigojen johtamista huumausaineiden välitysorganisaatioista, kertoi sanomalehti Keskisuomalaisen verkkoliite eilisiltana.

-Kyseessä on laaja rikollisjärjestöjen johtama huumausaineiden levitysketju, joka ulottuu useisiin Suomen kaupunkeihin, sanoi rikoskomisario Markku Koho.

Kohon mukaan rikollisliigan pääpaikka oli Tampereen seudulla. Maakunnassa huumeita myytiin myös Jyväskylässä, Äänekoskella ja Suolahdella. Tekijöiltä on löytynyt myös varastettuja autoja, aseita, dopingaineita sekä muuta omaisuutta. Huumausaineiden välitysrenkaasta on ollut vangittuna 24 epäiltyä, heistä osa on edelleen vangittuna.

Paljastunut verkosto arvioidaan suureksi myös valtakunnallisesti. Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueilla levitettiin vuoden aikana vähintään 6,5 kiloa amfetamiinia, 18,5 kiloa hasista ja noin 2000 ekstaasitablettia. Huumeiden arvo olisi ollut katukaupassa vajaat miljoona euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.