Mainos

Suuri huumeratsia Pohjois-Helsingissä

Pääkaupunkiseudun huumeongelmaa torjuttiin viikonvaihteessa ratsioin Pohjois-Helsingissä Malmin poliisipiirin laajalla alueella. Viikonvaihteeseen ulottuneessa iskussa oli mukana poliisipiirin omien partioiden lisäksi poliisilaitoksen huumerikosyksikkö.

Useisiin asuntoihin kohdistetussa tehoiskussa poliisi kirjasi 14 huumerikosta. Takavarikkoon otettiin eri huumausaineita, kuten hasista, amfetamiinia ja pieniä määriä huumaavia lääkkeitä. Lisäksi ratsiassa löydettiin varastettua tavaraa, kuten käsipuhelimia, polkupyöriä, kaksi mopoa ja yksi moottoripyörä. Eri syistä etsintäkuulutettuja henkilöitä otettiin viikonlopun aikana kiinni kaikkiaan kuusi.

-Tehovalvonta tapahtui, kun Malmin poliisipiirin ja huumepoliisin tietoon oli kevään aikana tullut, että Malmin poliisipiirin asuinalueilla myydään useissa asunnoissa huumeita ja varastettua tavaraa, kertoi komisario Leo Kuivala. Ratsiat alkoivat ennalta tehdyn suunnitelman mukaan perjantaina, ja niitä jatkettiin lauantaina. Malmin poliisipiiri on varsin laaja ja käsittää itse Malmin lisäksi Puistolan, Tapanilan, Oulunkylän, Haagan, Kannelmäen ja Konalan.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.