Mainos

Suuri hasistakavarikko Torniossa - pääepäilty kateissa

Tornion piiritullikamari on tehnyt tänä kesänä suuren, yli 20 kilon hasistakavarikon. Huume-erä takavarikoitiin 14. heinäkuuta, mutta tutkinnallisista syistä asiasta ei ole tiedotettu tähän mennessä julkisuuteen.

Salakuljetuksen päätekijäksi epäillään 55-vuotiasta suomalaismiestä, josta on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus. Poliisin entuudestaan tuntemaa miestä ei ole vielä tavoitettu. Huumepoliisin tietojen mukaan pääepäilty oleskelee Belgiassa. Belgian viranomaisille on lähetetty oikeusapupyyntö miehen pidättämiseksi ja luovuttamiseksi Suomeen.

Hasislasti löytyi ajoneuvoyhdistelmästä, joka oli saapumassa Haaparannasta Tornion kautta Suomeen. Ajokilla oli liikkeellä helsinkiläinen pariskunta kahden lapsensa kanssa. 43-vuotias mies ja 32-vuotias avovaimo pidätettiin ja on julistettu vangituiksi. Poliisin mukaan mittava hasiserä oli tarkoitus levittää ja myydä pääkaupunkiseudulla.

Tapausta tutkii Helsingin poliisin huumerikosyksikkö, jonka mukaan salakuljetukseen on sekaantunut myös muita henkilöitä. Pääkaupungin huumepoliisi tähdentää, että Tornion tulli ansaitsee takavarikon johdosta erityisen tunnustuksen valppaudesta ja tehokkuudesta rajavalvonnassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.