Mainos

Suuret hasistakavarikot Helsingissä ja Hangossa

Tulli takavarikoi viime viikon torstaina yhteensä 55 kiloa hasista Helsingissä ja Hangossa. Juttuihin liittyneet kaksi virolaismiestä on vangittu.

Tulli on takavarikoinut lähes puolen miljoonan euron katukauppa-arvon edestä hasista. Takavarikot tehtiin viikko sitten torstaina Helsingissä ja Hangossa. Suuret hasiserät löydettiin henkilöautoihin kätkettynä. Helsingissä takavarikoitiin 25 kiloa ja Hangossa 30 kiloa hasista.

Helsingissä eteläinen tullipiiri löysi huumeet henkilöautosta, jota kuljetti 28-vuotias virolaismies. Salakuljetuksen esitutkinta on kesken. Helsingin käräjäoikeus vangitsi kuljettajan epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Takavarikoidun hasislastin katukauppa-arvo olisi tullin arvion mukaan ollut noin 200000 euroa, ja määrästä olisi saanut 50000 kerta-annosta.

Hangon tulli puolestaan takavarikoi samana päivänä reilut 30 kiloa hasista Hangon Länsisatamasta. Huumeet oli kätketty Saksan rekisterissä olevan henkilöauton bensatankkiin. Autoa kuljetti 35-vuotias virolaismies. Myös tämän asian esitutkinta on kesken, ja Helsingin käräjäoikeus on vanginnut kuljettajan epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Takavarikko on Hangon tullin kolmanneksi suurin hasistakavarikko tänä vuonna. Sen katukauppa-arvoksi lasketaan noin 240000 euroa, ja siitä olisi saanut noin 60000 kerta-annosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.