Mainos

Suuren Seikkailun nettisivut vetävät väkeä

Suuren Seikkailun Internet-sivut osoitteessa www.mtv3.fi/suuriseikkailu ovat nousseet kesäkuun viiden ensimmäisen päivän aikana MTV3 Internetin suosituimmaksi sivuksi. Sivuilla on käyty viiden päivän aikana yli 55 000 kertaa.

Taru Valkeapää

Tämä on ensimmäinen kerta MTV3 Internetin kuusivuotisen historian aikana, kun yksittäisen tv-ohjelman sivut ovat nouseet näin korkealle suosiolistassa. Lisäksi tämä on ensimmäinen kerta, kun perinteisesti suosituin kokonaisuus, uutiset, on joutunut luovuttamaan ykkössijansa jollekin MTV3 Internetin muulle sivulle.

Suomen suurin suora Internet-lähetys

Suuri Seikkailu on kaikilla mittapuilla mitattuna suurin Suomessa koskaan järjestetty suora Internet-lähetys. Suoraa lähetystä tulee neljän kameran kautta 24 tuntia vuorokaudessa kesäkuun ajan. Nettikameroita sijoitetaan kilpailijoiden majoitustiloihin asti, joten Internet-sivuilta näkyy paljon sellaista, mitä tv-lähetyksessä ei näy. Suuren Seikkailun kilpailijat ovat myös oma-aloitteisesti järjestäneet erilaisia esityksiä Internet-yleisölle.

Suuren Seikkailun sivuilla järjestetään myös live-chat-tapahtumia, joissa kilpailijat ovat vuorollaan nettiyleisön haastateltavana. Jokaisella kilpailijalla on myös oma keskustelupalstansa. Tärkein yhteys tv-ohjelman ja netin välillä ovat säännöllisesti toistuvat kapteeniäänestykset, joissa katsojat pääsevät valitsemaan joukkueille uudet kapteenit. Äänestyksiin voi osallistua myös tekstiviestillä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.