Mainos

Suuren Journalistipalkinnon ehdokkaat julki

Kuudennen kerran jaettavassa Bonnierin Suuri Journalistipalkinto-kilpailussa palkitaan vuoden journalistin lisäksi myös vuoden juttu ja vuoden journalistinen uudistus.

Bonnierin Suuren Journalistipalkinnon voittajaehdokkaat on julkistettu. Vuoden journalistiksi valitaan joko Unto Hämäläinen Helsingin Sanomista, Kati Juurus Ylestä tai Ilkka Karisto Imagesta. Voittaja julkistetaan MTV3:n suorassa lähetyksessä 21. maaliskuuta.

Suuri Journalistipalkinto jaetaan Suomessa kuudennen kerran. Kilpailussa palkitaan myös vuoden juttu ja vuoden journalistinen uudistus.

Vuoden juttu -sarjassa ehdolla on Tomi Ervamaa Helsingin Sanomista. Hän kirjoitti viime heinä-elokuussa uutisjuttuja, reportaaseja ja kolumneja Libanonin sodasta. Ehdokkaana on myös Harri Haanpään juttu Erään taistelun kuvaus, joka julkaistiin Parnasson numerossa 1/2006. Palkinnosta kisaa myös Matti Kuuselan ja kuvaaja Raine Lehtorannan juttusarja Bakusta Pekingiin, joka julkaistiin Aamulehden erikoispainoksessa jouluna 2006.

Vuoden journalistisesta uudistuksesta kilpailevat Aamulehden viikonvaihdeliite, Spektr Nedeli -viikkosanomalehti ja Hufvudstadsbladetin viikkoliite Volt.

Eri tiedotusvälineiden edustajista koottu palkintolautakunta tekee lopulliset valinnat keskiviikkona 21. maaliskuuta. Ehdotuksia palkinnon saajiksi tuli tänä vuonna ennätykselliset 70.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.