Mainos

Suunnittelija vieroksuu tuunattuja pukuja, katso video!

Linnan juhlien vieraat noudattivat illan kestävän kehityksen teemaa. Useat puvut olivat vanhoja tai lainattuja, ja niitä oli myös muokattu uuteen uskoon. Esimerkiksi presidentin tytär, Anna Halonen, oli muokannut jo kertaalleen Linnassa nähtyä pukua.

Huomenta Suomen haastattelussa ollut Atelier Torbjörn Tillanderin toimitusjohtaja Tina Tillander kertoi, että nykypäivän trendi on muokata esimerkiksi koruja uudenlaisiksi.

– Korujen tuunaaminen on enemmän ja enemmän tulossa. Koruja voidaan muunnella ja muuttaa, Tillander kertoi.

Myös pukuja oli kestävän kehityksen teeman mukaisesti muunneltu. Esimerkiksi presidentin tyttären, Anna Halosen, yllä nähtiin edellisvuonna voimistelija Anne Laine-Näätäsen yllä nähty puku. Vielä viime vuonna likuvärjätty puku oli nyt värjätty tasaisesti turkoosiksi. Pukusuunnittelija Janne Renvall ei innostu pukujen muuttamisesta eikä haluaisi suunnittelemiaan pukuja muokattavan.

– En itse innostu siitä muuttamisesta. Mielestäni on hienoa, että käytetään samoja pukuja uudestaan, koska jos on tyytyväinen johonkin pukuun, niin niitä voi käyttää uudestään. Mutta jos olen suunnitellut puvun kerran, tuntuu, että sitä on tyhmä muuttaa. Jos on tyytyväinen, niin käyttäköön uudestaan, Renvall pamauttaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.