Susanna Laine: Vaatteisiini menee paljon rahaa

Muun muassa Big Brother Talk Show'sta tuttu juontaja Susanna Laine tiedetään näyttävänä naisena, jolle vaatteet istuvat kauniisti. Kaunotar paljasti Tyylitunnustuksia-ohjelman Jani Toivolalle tyylinsä salat.

Radiopersoona ja Big Brother -juontaja Susanna Laine nousi julkisuuteen vuonna 2005 Miss Suomen toisena perintöprinsessana. Millaista Susannan pukeutuminen oli missiaikoina?

– Missikiertueella piti pukeutua tietyllä tavalla, mutta Suomessa vaatteet tulivat sponsorilta ja olivat tietynnäköisiä. Piti olla hienostunut, naisellinen ja jaloissa niin korkeat korot kuin vain löytyy. Ei ehkä ihan itseni näköinen tyyli, Susanna pohtii.

Missiajat vaikuttivat kuitenkin nykyiseenkin tyyliin.

– Herkemmin uskallan käyttää hameita ja korkkareita. Pikkuisen klassista tyyliä jäi myös käteen.

Nykyään Susannan tyyli onkin klassisen kaunis.

– Tyylini on välillä todella siisti ja hillitty, mutta tykkään myös yhdistellä kaikkea. Pidän väreistä, ja erityisesti siitä, kun kauppoihin tulee kirkkaita värejä kesällä. Tykkään oikeastaan kaikista erikoisista jutuista. Normaalipäivänä radiossa en kuitenkaan jaksa panostaa, vaan laitan päälleni, mitä satun löytämään ja laitan tukan ponnarille. Kun sitten menen johonkin tilaisuuteen, on kiva yhdistellä ja keksiä kaikkea erilaista, Susanna sanoo.

Vaateostokset kuluttavat rahapussia

Susannan julkinen työ vaikuttaa paljon pukeutumiseen. Vaatehankintoihin saa rahaa palamaan.

– Siihenhän menee iso rahasumma. Ja pitää välillä panostaa ja miettiä todella, mitä laittaa päällensä. Ei voi olla aina samat vaatteet. Pitää myös seurata, mitä kaikkea uutta tulee joka paikkaan.

Shoppailijana Susanna on nuuka pohjalainen, mutta satunnaisesti hän sortuu tuhlailemaan.

– Käyn katsomassa ja vertailen hintoja enkä malta ostaa. Joskus sitten tuntuu, että ihan sama ja sitten meneekin 500 euroa eikä edes harmita, Susanna paljastaa.

Olin hillitön hippi!

Susannan tyylihistoria ennen 18 ikävuotta ei ole kovin mairitteleva.

– Minulla oli yläasteella hillitön hippivaihe, olin kaikkea tavallista, hienoa ja tyylikästä vastaan. Minulla oli 1970-luvun sammareita ja toppatakkeja. Värjäsin myös hiukseni punaiseksi. Kun halusin rastat, yritin tehdä ne itse. Lisäksi minulla oli leikkilävistyksiä huulessa. Tätä vaihetta kesti 18-vuotiaaksi asti, ja sitten tyylini neutralisoitui ja muutuin tavallisemmaksi. Mutta vieläkin on välillä huomattavissa hippimeininkiä.

Viime syksynä Susanna nähtiin Subin Big Brother -ohjelman talk show -juontajana. Kaunotar nähtiin koko kauden ajan tyylikkäänä juontamassa suoraa lähetystä. Miten Susanna valitsi ohjelmassa nähdyt upeat asunsa?

– En voi vaikuttaa vaatteisiini. Stailisti tuo vaihtoehtoja ja se on toisaalta kiva, sillä pienemmissä tuotannoissa joutuu itse roudaamaan vaatteet, ja siinä on aina oma hommansa. Eikä minulla sitä paitsi ole stailistin silmää, joten on kiva, kun joku katsoo ja sanoo, mikä minulle sopii, Susanna kiittelee.

AVA

Kuvat: MTV3

Tyylitunnustuksia AVAlla joka torstai klo 18.30

Susannan vaatekaapin aarteet – katso kuvat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja