Susan Sarandon pääsi yli 23 vuoden suhteesta

Näyttelijätär Susan Sarandon erosi kaksi vuotta sitten Tim Robbinsista, jonka kanssa hän ehti olla yhdessä yli 20 vuotta. Kuinka nainen on päässyt yli pitkästä suhteesta?

Susan Sarandon, 64, tapasi ex-miehensä Tim Robbinsin Vamppi ja veteraani -elokuvan kuvauksissa 1980-luvun lopulla. Pariskunta piti yhtä yli 20 vuotta, mutta päätti suunnata eri teille vuonna 2009. He eivät koskaan edes harkinneet avioliittoa.

– Olen aina pitänyt ajatuksesta, että valitsen olla jonkun kanssa. Olen sitä mieltä, että jos ei mene naimisiin, ei myöskään pidä toista itsestäänselvyytenä. En tiedä, pitikö se kahdenkymmenen vuoden jälkeen enää paikkaansa, Sarandon kertoo The Telegraphin haastattelussa.

Ero oli Sarandonille kova paikka. Hän kertoo, että myös naisen fanit järkyttyivät uutisesta.

– Ihmiset tulivat puhumaan minulle kadulla ja sanoivat itkeneensä kuultuaan erosta. No, minä olin vieläkin surullisempi. En minäkään uskonut, että näin tapahtuisi, Sarandon toteaa haastattelussa.

Huhujen mukaan Sarandonilla on nykyään sutinaa 31-vuotiaan bisneskumppaninsa Jonathan Bricklinin kanssa. Nainen itse on kiistänyt suhteen, vaikka Huffington Post raportoikin viime kesänä parin viettäneen lomaa yhdessä Italiassa.

– Tällä hetkellä elämässäni on paljon ihmisiä, hän toteaa The Telegraphille.

Sarandon myöntää Entertainment Weeklylle, että elämä pitkän suhteen jälkeen tuntuu oudolta.

– Siitä on pitkä aika, kun viimeksi kävin treffeillä. Ajatus rakastumisesta on ihana ja rakastan myös ajatusta kumppanuudesta. En tiedä, mitä nyt tapahtuu romantiikan saralla, hän toteaa.

AVA-kanavalla maanantaisin kello 20.00. Mukana esi-isien etsinnöissä on muun muassa Susan Sarandon.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja