Susan Ruusunen naimisiinmenostaan: Se oli vitsi

Susan Ruusunen kertoi Hymy-lehden haastattelussa menevänsä naimisiin 9. syyskuuta 2009. Radio Novan haastattelussa Susan sanoo asian lähteneen vitsistä.

– Se lähti vitsistä. Lapsuudesta asti yhdeksän on ollut onnennumeroni, asia kääntyi avioliittolupaukseksi, mutta kyllä se oli siinä mielessä leikkiä.

Haastattelussa Susan sanoo onnennumeronsa tulleen siitä, että oli ihastunut jääkiekonpelaajaan, jonka pelinumero oli yhdeksän.

Tällä hetkellä Susan elää sinkkuna, mutta ei tyrmää parisuhdetta.

– Olisihan se mukava jakaa elämä jonkun kanssa, mutta tuskin näin kiireisellä aikataululla mitään avioliittohaaveita ihan tuohon päivään on. Katsotaan nyt, kevättä on rinnassa.

Pääministeri Matti Vanhasen rakkaana julkisuuteen tullut Susan kertoi radiossa myös miesihanteistaan.

– Jonkun verran elämää nähnyt ja kokenut täytyy olla. Jalat maassa, pää pilvissä. Pitää olla lapsia, mutta mitään vaipparallia en elämääni halua. Kertoo ihmisestä paljon, jos on lapsia kasvattanut.

Ulkonäkötekijöitä Susan ei sen tarkemmin ruvennut erittelemään, koska ne eivät hänen mielestään ole henkisiä arvoja tärkeämpiä.

– Kun henkilökemia kolahtaa, niin ulkonäöllä ei ole väliä. Voi olla vaalea, tumma tai kalju. Ei se ulkonäkö ole se tärkein asia, henkiset ominaisuudet ovat aina ne tärkeimmät, niiden kanssa kuitenkin eletään.

Hän totesi kuitenkin pitäneensä aina vähän pidemmistä miehistä.

– En mä usko, että suhde jäisi miehen pituudesta kiinni.

Hymyssä Susan sanoi myös ottaneensa lohtusilikonit, mutta tätä asiaa hän ei halunnut radiohaastattelussa sen enempää kommentoida.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat