Mainos

Susan Boyle rikkoi maailmanlaajuisen ennakkomyyntiennätyksen

Albumia ”I Dreamed A Dream” on virallisesti tilattu ennakkoon Amazon.comin kautta eniten kaikista maailman levyistä!

Susan Boyle, 48, tuli tunnetuksi Britan´s got Talent –kykyjenetsintäkilpailusta. Boyle lauloi kilpailussa I dremed a dream –kappaleen ja nousi välittömästi koko maailman tietoisuuteen.

Myöhemmin nainen on tarinallaan valloittanut miljoonien sydämet. Hän on maailmanlaajuinen ilmiö, jonka esiintymistä on YouTubessa katsottu yli 300 miljoonaa kertaa. Susan on tällä hetkellä suosituimpi kun presidentti Barack Obama!

Boylen kaunis lauluääni löi Britain’s Got Talent-kykyjenetsintäohjelman tuomarit ällikällä, mutta nainen sijoittui kilpailussa lopulta kakkoseksi.

"Kaikki voivat saavuttaa unelmansa"

Tuottajavelho Steve Macin tuottama debyyttialbumi ’I Dreamed A Dream’ sisältää vahvaa tulkintaa klassikoista kuten ’Wild Horses’ (The Rolling Stones), ’Cry Me A River’ (Julie London), You’ll See (Madonna) ja ’I Dreamed A Dream’ (musikaalista Les Misérables). Mukana on lisäksi Susanille sävelletty uusi kappale ’Who I Was Born To Be’.

- Suurin toiveeni on aina ollut päästä levyttämään ja nyt se on käynyt toteen. Tämä uskomaton matka on auttanut minua löytämään identtiteetini ja unelmani. Jokainen, joka unelmoi voi lopulta saavuttaa haluamansa, Susan kommentoi levyään.

Levy ennakkomyynnissä myös Suomessa netAnttilassa. Se julkaistaan virallisesti 25. marraskuuta

MTV3-Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.