Mainos

Surullinen turma Minnesotassa – auto upposi hyiseen veteen viisi lasta kyydissään

Yhdysvalloissa Minnesotassa pelastajat työskentelivät eilen kuumeisesti saadakseen ulos viisi lasta hyiseen lampeen uponneesta autosta.

Lapsia kuljettanut auto jäi veden alle noin 45 minuutin ajaksi onnettomuuden seurauksena.

Sukeltajat onnistuivat lopulta saamaan kaikki autossa olleet pelastettua vedestä. Yksi lapsista, viisivuotias tyttö, kuitenkin kuoli myöhemmin turman seurauksena, Minnesotan poliisi kertoo.

Turma sattui St. Louis Parkin lähiössä Minneapolisissa aikaisin aamulla paikallista aikaa.

Onnettomuudessa auto oli ajautunut alas rampilta rinteeseen ja sieltä lampeen. Turmapaikalla ei ollut kaidetta rampin ja lammen välissä.

Turma-autoa oli kuljettanut nainen, osa kyydissä olleista lapsista oli hänen omiaan, osa hänen lapsipuoliaan.  Nainen onnistui pelastautumaan autosta itse.

Ohikulkijat olivat yrittäneet auttaa autossa olleita lapsia ennen poliisin paikalle tuloa, mutta auto vajosi liki kolmen metrin syvyyteen jäiseen veteen.

Poliisin mukaan vesi oli äärimmäisen kylmää. Poliisi arvioikin, että sivullisten oli lähes mahdotonta pelastaa lapsia hyisissä olosuhteissa.

Pelastustyöntekijät saivat ensimmäisen lapsen ulos autosta noin 25 minuutin jälkeen onnettomuuden sattumisesta.

Viranomaisilla ei ollut antaa tarkkaa tietoa turmasta selviytyneiden lasten kunnosta eilen illalla. Onnettomuuteen joutuneet lapset olivat iältään 1–7-vuotiaita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.