Suru riudutti Sylvester Stallonen – katso kuvat

Esikoispoikansa viikko sitten menettänyt actiontähti oli surun murtama, kun hän saapui avaamaan torstaina New Yorkin pörssimarkkinat.

Iso menetys näkyi Sylvester Stallonen kasvoilta torstaina, kun valokuvaajat bongasivat hänet New Yorkin pörssin edestä.

Stallonen esikoispoika Sage löydettiin kuolleena kotoaan viikko sitten perjantaina ja vain 36-vuotiaana menehtyneen Sagen kuolemaa on vatvottu mediassa ahkerasti sen jälkeen. Poikansa kuolemasta järkyttynyt Stallone kommentoi menetystä alkuviikosta sanoin, jotka kertovat suuresta tuskasta.

– Tämä raastava tuska seuraa kanssamme koko loppuelämän. Sage oli ensimmäinen lapsemme ja maailmankaikkeutemme keskipiste ja minä anon nöyrästi, että poikani muisto ja sielu jätetään rauhaan, Stallone vetosi.

Entinen actiontähti palasi julkisuuteen vajaa viikko poikansa kuoleman jälkeen ja miehen ulkoinen habitus kertoi omaa karua tarinaansa. Vaikka Stallone oli pukeutunut siististi suoriin puvunhousuihin ja liiviin, oli ulkoisesti huolitellun miehen olemuksessa kuitenkin havaittavissa elämässä meneillään oleva myllerrys. Stallonen kravatti oli vinossa ja se oli tungettu liivin sisään miten sattuu. Poikansa menettäneen Stallonen kasvoilta paistoi taas tuska ja murhe, ja miehen silmät olivat sydäntä särkevän surulliset.

Sage Stallone lasketaan haudan lepoon lauantaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat