Mainos

Surffaaja selvisi hengissä hain hyökkäyksestä

Australialainen surffaaja koki todellisia kauhunhetkiä, kun valkohai hyökkäsi hänen kimppuunsa viime sunnuntaina. Jonathon Beard vertasikin kokemusta Tappajahai-elokuvassa olemiseen.

31-vuotias Beard oli surffaamassa ystäviensä kanssa Fingal Beachillä maan pohjoisosassa, kun hän yhtäkkiä tunsi nykäisyn jalassaan. Mies tajusi tapahtuneen karmeuden vasta nähdessään valtavan verilammikon vedessä.

Surffarin mukaan hän ei nähnyt mitään tapahtuman aikana, ja kaikki oli ohi muutamassa sekunnissa. Hänen mukaansa pelottavinta olikin kauhoa takaisin kohti rantaa: mies oli vakuuttunut, että hai hyökkäisi uudelleen hänen kimppuunsa.

Beard selvisi kuitenkin kuivalle maalle, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Lääkärien mukaan miehen reidessä ja pakarassa oli 42 senttiä pitkä raatelujälki. Hai oli iskenyt vain kahden senttimetrin päähän Beardin reisivaltimosta.

Vaikka havainnot haista ovatkin melko yleisiä Australiassa, ihmisuhreja vaativat hyökkäykset ovat silti harvinaisia. Viime vuonna hait tappoivat kaksi ihmistä Australiassa.

(MTV3-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.