Superyllättäjä sysäsi Novak Djokovicin laulukuoroon – serbitähden peli takeltelee

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin peli takkuilee. Pitkänäperjantaina serbitähti putosi jatkosta Monte Carlon Masters-turnauksessa, kun venäläinen Daniil Medvedev voitti puolivälieräkohtaamisen 6–3, 4–6, 6–2.

Djokovic hävisi syöttönsä kaksi tuntia ja 20 minuuttia kestäneen ottelun aikana viisi kertaa. Maailmanlistan 14:s Medvedev oli aiemmin tänä vuonna hävinnyt Djokovicille Australian avoimen turnauksen neljännesvälierissä.

Medvedeville voitto massakentillä oli harvinainen. Hän oli ennen Monte Carlon turnausta hävinnyt 13 massalla pelaamastaan ottelusta 11.

Djokovic voitti kauden ensimmäisen grand slam -turnauksen Melbournessa. Seitsemännen Australian avointen mestaruutensa jälkeen Djokovic putosi yllättäen alkukierroksilla jatkosta maaliskuussa Indian Wellsin Masters-kilpailussa ja Miami Openissa.

Medvedev kohtaa Monte Carlon välierissä Serbian Dusan Lajovicin.

Monte Carlon tennisturnauksen lähetysajat:

Lauantai 20.4.

Klo 14.30: ATP:n Monte Carlon turnauksen välierälähetys, C More Sport 1 ja cmore.fi

Sunnuntai 21.4.

Klo 12.30: ATP:n Monte Carlon turnauksen nelinpelin finaali, C More Sport 1 ja cmore.fi

Klo 15.30: ATP:n Monte Carlon turnauksen finaali, C More Sport 1 ja cmore.fi